ΚΙΝΑΛ: Να επιβληθεί ανώτατη τιμή για τις μάσκες

Σήμα ΚΙΝΑΛ Facebook Twitter
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
0

Την επιβολή ανώτατης τιμής στις προστατευτικές μάσκες για να προστατευθούν οι πολίτες από φαινόμενα κερδοσκοπίας ζητάει το ΚΙΝΑΛ.

Στην ανακοίνωσή του, το ΚΙΝΑΛ εξαπολύει βέλη κατά της κυβέρνησης, τονίζοντας ότι παρακολουθεί αμέτοχη εδώ και μήνες την αύξηση των τιμών που επιβαρύνουν τον οικογενειακό προϋπολογισμό.

«Ο Υπουργός Ανάπτυξης διαπιστώνει μεν κερδοσκοπία στην αγορά προστατευτικών μασκών, αλλά δεν κάνει χρήση των νομοθετικών εργαλείων που έχουν ψηφιστεί για την προστασία των καταναλωτών από την αδικαιολόγητη αύξηση των τιμών», αναφέρει σε ανακοίνωσή του.

«Άλλωστε, η κυβέρνηση της ΝΔ, εδώ και έξι μήνες παρακολουθεί αμέτοχη την αύξηση των τιμών στην αγορά που επιβαρύνουν τον οικογενειακό προϋπολογισμό», προσθέτει.

«Συνεπώς, εκτός από τους άμεσους και συστηματικούς ελέγχους στην αγορά για την πάταξη της κερδοσκοπίας-με την αναγκαία παρέμβαση και της Επιτροπής Ανταγωνισμού-χρειάζεται η επιβολή ανώτατης τιμής στις προστατευτικές μάσκες, όπως άλλωστε έγινε με τα rapid και PCR test. Έστω και τώρα, ας πράξει το αυτονόητο», καταλήγει το ΚΙΝΑΛ.

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ