ΚΙΝΑΛ: Να επιβληθεί ανώτατη τιμή για τις μάσκες

Σήμα ΚΙΝΑΛ Facebook Twitter
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
0

Την επιβολή ανώτατης τιμής στις προστατευτικές μάσκες για να προστατευθούν οι πολίτες από φαινόμενα κερδοσκοπίας ζητάει το ΚΙΝΑΛ.

Στην ανακοίνωσή του, το ΚΙΝΑΛ εξαπολύει βέλη κατά της κυβέρνησης, τονίζοντας ότι παρακολουθεί αμέτοχη εδώ και μήνες την αύξηση των τιμών που επιβαρύνουν τον οικογενειακό προϋπολογισμό.

«Ο Υπουργός Ανάπτυξης διαπιστώνει μεν κερδοσκοπία στην αγορά προστατευτικών μασκών, αλλά δεν κάνει χρήση των νομοθετικών εργαλείων που έχουν ψηφιστεί για την προστασία των καταναλωτών από την αδικαιολόγητη αύξηση των τιμών», αναφέρει σε ανακοίνωσή του.

«Άλλωστε, η κυβέρνηση της ΝΔ, εδώ και έξι μήνες παρακολουθεί αμέτοχη την αύξηση των τιμών στην αγορά που επιβαρύνουν τον οικογενειακό προϋπολογισμό», προσθέτει.

«Συνεπώς, εκτός από τους άμεσους και συστηματικούς ελέγχους στην αγορά για την πάταξη της κερδοσκοπίας-με την αναγκαία παρέμβαση και της Επιτροπής Ανταγωνισμού-χρειάζεται η επιβολή ανώτατης τιμής στις προστατευτικές μάσκες, όπως άλλωστε έγινε με τα rapid και PCR test. Έστω και τώρα, ας πράξει το αυτονόητο», καταλήγει το ΚΙΝΑΛ.

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΥΠΕΞ ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΡΑΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ

Πολιτική / ΥΠΕΞ σε Τουρκία: Η Συνθήκη της Λωζάννης καθορίζει με σαφήνεια το χαρακτήρα της Μουσουλμανικής Μειονότητας

«Επαναλαμβανόμενες ανακοινώσεις με ανάλογο περιεχόμενο ούτε δίκαιο παράγουν ούτε συμβάλλουν στη δημιουργία κλίματος εμπιστοσύνης και καλής γειτονίας», τονίζεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών
THE LIFO TEAM
ΛΙΝΑ ΜΕΝΔΩΝΗ ΧΑΡΗΣ ΔΟΥΚΑΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΗΣ ΟΛΓΑΣ

Πολιτική / Λίνα Μενδώνη για Βασιλίσσης Όλγας: «Ο Χάρης Δούκας δηλώνει υπερήφανος για ένα έργο που πολέμησε»

«O Χάρης Δούκας όχι απλώς αποδέχεται και θαυμάζει τον δρόμο, που ολοκληρώνει την ενοποίηση των αρχαιολογικών χώρων της Αθήνας, αλλά τον υιοθετεί ως δικό του, λησμονώντας ότι ο φορέας υλοποίησης του έργου, η Ανάπλαση Α.Ε., τελεί -από το 2024- υπό την εποπτεία πέντε Υπουργείων, ανάμεσα στα οποία και το Υπουργείο Πολιτισμού», δήλωσε η υπουργός
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΟΜΙΛΙΑ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης από Μεσολόγγι: «Η κατανόηση αποτελεί χρέος μας καθώς η ιστορία είναι καθρέφτης»

«Όσο οδεύουμε πιο βαθιά σε έναν αβέβαιο 21ο αιώνα, τόσο περισσότερο η Έξοδος χρησιμεύει ως οδηγός προς το μέλλον», είπε ο πρωθυπουργός στο πλαίσιο των σημερινών εκδηλώσεων
THE LIFO TEAM