Με σαφή και κατηγορηματικό τρόπο το Κίνημα Αλλαγής ξεκαθαρίζει ότι δεν τίθεται θέμα διαλόγου συνεργασίας του με τον ΣΥΡΙΖΑ.

 

Κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, μέσω τηλεδιάσκεψης, το μεσημέρι, ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Παύλος Χρηστίδης , με αφορμή ερώτηση για τις πρόσφατες δηλώσεις του πρώην υπουργού Δημήτρη Ρέππα , ότι είναι αυτονόητος ο διάλογος του Κινήματος Αλλαγής με τον ΣΥΡΙΖΑ, απάντησε: «Η περίπτωση συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ είναι μια καμένη υπόθεση. Η αυτόνομη πορεία του Κινήματος Αλλαγής έχει αποφασιστεί κι επικυρωθεί από το Συνέδριο και δεν αλλάζει».

 

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, επεσήμανε πως όποιος επιχειρεί να το ταυτίσει κάνει λάθος.

 

Υπενθυμίζεται πως χθες ο πρώην υπουργός και στέλεχος του ΚΙΝΑΛ, Δημήτρης Ρέππας, σχετικά με το ενδεχόμενο συμπόρευσης με τον ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε πως αυτό δεν φαίνεται πιθανό, προσθέτοντας ωστόσο πως πολλές φορές οι εξελίξεις είναι τέτοιες που πράγματα που φαίνονται απίθανα, γίνονται αυτομάτως πιθανά ή και αναγκαία.

 

«Το ΚΙΝΑΛ ασφαλώς και δεν είναι ο "φυσικός σύμμαχος" του ΣΥΡΙΖΑ. Σίγουρα όμως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένας πολιτικός φορέας με τον οποίο πρέπει να έχουμε διάλογο, πολύ περισσότερο όταν έχουμε διάλογο με άλλους πολιτικούς φορείς που ανήκουν στην άλλη πλευρά του πολιτικού λόφου» είπε ο κ. Ρέππας, μιλώντας στο Mega.