Κεραμέως: Πριν το Πάσχα δεν ανοίγουν τα Γυμνάσια - Τηλεκπαίδευση στα Δημοτικά

Κεραμέως: Πριν το Πάσχα δεν ανοίγουν Γυμνάσια και Δημοτικά Facebook Twitter
0

Οι τρεις τάξεις του Λυκείου ανοίγουν τη Δευτέρα 12 Απριλίου, αλλά τα γυμνάσια και τα δημοτικά σχολεία θα παραμείνουν κλειστά έως και το Πάσχα, όπως κατέστησε σαφές η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως

Πριν το Πάσχα δεν θα γίνει εισήγηση για το άνοιγμα Γυμνασίων, ξεκαθάρισε μιλώντας στον ΑΝΤ1 η υπουργός Παιδείας, τονίζοντας πως η επιστροφή των μαθητών στις σχολικές τις αίθουσες είναι μία «δυναμική διαδικασία» που γίνεται «βήμα-βήμα».

«Δύο εβδομάδες απομένουν μέχρι τις διακοπές του Πάσχα», παρατήρησε η Νίκη Κεραμέως εξηγώντας πως για όλες τις υπόλοιπες ηλικίες θα συνεχιστεί η τηλεκπαίδευση.

Όπως είπε, τα Λύκεια έχουν μείνει κλειστά το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα συγκριτικά με τις υπόλοιπες σχολικές βαθμίδες ενώ οι μαθητές της Γ' Λυκείου ετοιμάζονται για τις πανελλήνιες εξετάσεις. 

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ

Πολιτική / Μητσοτάκης για Τσίπρα: «Ποιος θα εμπιστευθεί τον καπετάνιο που πέταξε το πλοίο στα βράχια»

«Το «rebranding» του κ. Τσίπρα κατέληξε το πιο σύντομο ανέκδοτο» δήλωσε από την πλευρά του ο Παύλος Μαρινάκης σχετικά με τη βιβλιοπαρουσίαση της «Ιθάκης» από τον Αλέξη Τσίπρα.
LIFO NEWSROOM