Κεφαλογιάννης: “Η Ν.Δ. Δεν έχει λόγο στο κακό παράδειγμα του Λιάπη”

Κεφαλογιάννης: “Η Ν.Δ. Δεν έχει λόγο στο κακό παράδειγμα του Λιάπη” Facebook Twitter
6

 

Για την αντιμετώπιση του θέματος που προέκυψε με το Μιχάλη Λιάπη μίλησε σε συνέντευξη του στον Βήμα Fm, ο βουλευτής της Ν.Δ. Μανώλης Κεφαλογιάννης. Αναφερόμενος στο γιατί το κόμμα του δεν εξέδωσε κάποια ανακοίνωση για τις πράξεις του πρωήν υπουργού της παράταξης, ο κ. Κεφαλογιάννης είπε ότι αυτός “δεν βρίσκεται στις δομές του κόμματος, ιδιωτεύει, άρα η Ν.Δ. Δεν έχει λόγο”.



«Νομίζω ότι αυτή η ιστορία αδικεί τον ίδιο τον κ. Λιάπη. Ελπίζω να έχει επαρκείς εξηγήσεις να δώσει» είπε επίσης ο Μανώλης Κεφαλογιάννης και συνέχισε: «Ο κ. Λιάπης δεν είναι στέλεχος του κόμματος. Αποφάσισε να ιδιωτεύσει και δεν βρίσκεται στις δομές του. Άρα, δεν έχει κάποιο λόγο η ΝΔ σήμερα. Σε κάθε περίπτωση, ας γίνει και η δίκη που είναι να γίνει και ας πει ο κ. Λιάπης όσα είναι να πει, αλλά είναι κάτι που μας στενοχωρεί και μας πληγώνει, γιατί σε αυτές τις περιπτώσεις πρέπει να δίνεται το καλό παράδειγμα και σε αυτήν την περίπτωση δεν δόθηκε το καλό παράδειγμα».

6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης στη Βουλή για την πρόταση Προανακριτικής: «Αθλιότητα εναντίον εκλεγμένου πρωθυπουργού»

Πολιτική / Μητσοτάκης στη Βουλή για την πρόταση Προανακριτικής: «Αθλιότητα εναντίον εκλεγμένου πρωθυπουργού»

Δεν θα μπορούσα να μην αντιδράσω σε μια χυδαία απόπειρα των τεσσάρων πιο μικρών κομμάτων της αντιπολίτευσης να μετατρέψουν ένα εθνικό δράμα σε απόπειρα πολιτικής σκευωρίας», είπε ο πρωθυπουργός
LIFO NEWSROOM
Γιατί επιχειρούν να επιστρέψουν στο προσκήνιο Σαμαράς και Τσίπρας

LiFO politics / Γιατί επιχειρούν να επιστρέψουν στο προσκήνιο Σαμαράς και Τσίπρας

Ο πολιτικός αναλυτής και διευθυντής ερευνών της Opinion Poll, Ζαχαρίας Ζούπης, συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για τα σενάρια δημιουργίας νέων κομμάτων από τους δύο πρώην πρωθυπουργούς.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Μητσοτάκης για απόφαση ΣτΕ για τα μη κρατικά ΑΕΙ: Τέλος στα ταμπού και στις ιδεοληψίες

Πολιτική / Μητσοτάκης για απόφαση ΣτΕ για τα μη κρατικά ΑΕΙ: Τέλος στα ταμπού και στις ιδεοληψίες

Την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας να κρίνει συνταγματικό τον νόμο για τη λειτουργία μη κρατικών πανεπιστημίων χαιρέτισε ο πρωθυπουργός, κάνοντας λόγο για "τέλος στις ιδεοληψίες" και "τολμηρό βήμα προς την πρόοδο"
LIFO NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Καλα, ο θειος αυτουνου (και μπαμπας της Ολγας Κεφαλογιαννη) δεν ηταν που ειχε καταδικαστει σε 5 μηνες φυλακιση επειδη ειχε πιεσει αστυνομικους για να ψευδομαρτυρησουν για να αθωωθει ενας μεγαλοκαλλιεργητης χασις απ'την περιφερεια του;
Μας δουλεύεις ρε φίλε, τόσα χρόνια που συνεργαζόταν μαζί σου ήταν ηθικός και τώρα παρασύρθηκε; Αν χάψουμε αυτή την προσπάθεια του ΠαΣοΚ και ΝΔ, διαγραφής του παρελθόντος , να ξεχάσουμε δηλαδή πως αυτοί έφεραν την χώρα στην καταστροφή, θα συνεχίσουμε να είμαστε άξιοι της τύχης μας.