Κατερίνα Παπακώστα: Δεν υπάρχει κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, υπάρχει συμμαχία

Κατερίνα Παπακώστα: Δεν υπάρχει κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, υπάρχει συμμαχία Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ
2

Δεν υπάρχει κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ αλλά μία εθνική συμμαχία για το καλό του τόπου, δήλωσε σήμερα η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Κατερίνα Παπακώστα.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, είπε ότι «συνεργάζομαι και συμμαχώ για τα προβλήματα του τόπου μας με την κυβέρνηση, δεν υπάρχει καμία συνεργασία με κανένα κόμμα».

Συμπλήρωσε ότι ως επικεφαλής της «Νέας Ελληνικής Ορμής» ανταποκρίθηκε στο δημόσιο κάλεσμα του πρωθυπουργού για εθνική συναίνεση, αναλαμβάνοντας «μία θέση που δεν μας αναλογεί».

«Δεν υπάρχει κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, αλλά εθνική συμμαχία με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ, τη συμμετοχή των ΑΝΕΛ και τη "Νέα Ελληνική Ορμή"», είπε.

Κληθείσα να απαντήσει σχετικά με παλαιότερες αναρτήσεις της στα social media, επικριτικές προς την κυβέρνηση, επισήμανε ότι «δεν ανήκω σε αυτούς που κατεβάζουν τις δηλώσεις τους. Αυτές οι δηλώσεις αφορούσαν δηλώσεις της περιόδου που ο ΣΥΡΙΖΑ είχε άλλη πολιτική αντίληψη για τα πράγματα. Όμως όπως με διαβεβαίωσε ο πρωθυπουργός ότι τότε είχε κάποιες αυταπάτες και σήμερα έχει μπει στα "παπούτσια του μεσαίου χώρου"».

Επιχειρηματολογώντας για τη συνεργασία της με την κυβέρνηση, επικαλέστηκε τις αρχές του «καραμανλισμού», τονίζοντας ότι «είμαστε σε μεταβατική περίοδο, χρειαζόμαστε συναίνεση».

«Είναι συνειδητή η απόφαση του κ. Μητσοτάκη να εγκαταλείψει τις αρχές του κ. Καραμανλή [...] κινείται ανάμεσα στην αντικοινωνική πολιτική, που στη βάση της είναι το κέρδος», είπε ενώ αναφέρθηκε και σε «συνονθύλευμα ακροδεξιών ρητορικών» από πλευράς του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Πολιτική
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: Αυτά είναι τα μέτρα που θα ανακοινωθούν στην ΔΕΘ

Πολιτική / ΔΕΘ: Αυτά είναι τα μέτρα που θα ανακοινωθούν για μεσαία τάξη, στεγαστικό και φοροελαφρύνσεις

Οι συσκέψεις στο Μέγαρο Μαξίμου είναι συνεχείς και επικεντρώνονται στο εύρος της απήχησης που θα έχουν οι παρεμβάσεις, με βάση τις αντοχές της οικονομίας και τα διαθέσιμα δημοσιονομικά περιθώρια
LIFO NEWSROOM
Ανακοίνωση τριών υπουργείων για Βασιλίσσης Όλγας: «Οι πρωτοβουλίες του Δήμου Αθηναίων δεν παράγουν έννομα αποτελέσματα»

Πολιτική / «Οι πρωτοβουλίες του Δήμου Αθηναίων δεν παράγουν έννομα αποτελέσματα» - Παρέμβαση τριών υπουργείων για Βασ. Όλγας

Τα υπουργεία Πολιτισμού, Περιβάλλοντος & Ενέργειας και Υποδομών & Μεταφορών εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση και καλούν τον Δήμο Αθηναίων να «τηρήσει τις προβλεπόμενες από το θεσμικό πλαίσιο διαδικασίες»
LIFO NEWSROOM
Απόστολος Βεσυρόπουλος: «Χωρίς απινιδωτή, ο "πολιτικός των απινιδωτών"», αναφέρει ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Kids Save Lives

Πολιτική / Απόστολος Βεσυρόπουλος: «Χωρίς απινιδωτή, ο "πολιτικός των απινιδωτών"», αναφέρει ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Kids Save Lives

Ο βουλευτής της ΝΔ υπέστη ανακοπή σε πολυσύχναστη παραλία της Χαλκιδικής που δεν υπήρχε απινιδωτής ή ναυαγοσώστης - Ο ίδιος ως υφυπουργός είχε συμβάλλει ώστε να τοποθετηθούν περισσότεροι απινιδωτές σε σχολεία και κοινότητες της χώρας
LIFO NEWSROOM