Καταδικάστηκε ο Πολάκης για συκοφαντική δυσφήμηση

Καταδικάστηκε ο Πολάκης για συκοφαντική δυσφήμηση Facebook Twitter
9
Για συκοφαντική δυσφήμηση καταδίκασε τον Παύλο Πολάκη το Εφετείο Αθηνών, μετά τα όσα είπε για τον πρώην υπάλληλο του ΚΕΕΛΠΝΟ, Σταμάτη Πουλή.

Με ανάρτησή του στο Facebook, ο Σταμάτης Πουλής σχολιάζει τη δικαίωσή του ως εξής:

«Πέρασαν περίπου 2 1/2 χρόνια για να καταφέρω να καταδικαστεί οριστικά και αμετάκλητα ο Πολάκης για όσα αναπόδεικτα διέδιδε σκοπίμως είς βάρος μου με στόχο να με βλάψει ηθικά, επαγγελματικά και πολιτικά. Πλέον ο Πολάκης αναγκάζεται:
1) να με αποζημιώσει με το ποσό των 3.000€ για ηθική βλάβη
2) να κατεβάσει την επίμαχη και υβριστική ανάρτηση από το λογαριασμό του στο facebook
3) να αναρτήσει στο λογαριασμό του στο facebook όλη την καταδικαστική για αυτόν απόφαση επί ποινή 100€ την ημέρα σε περίπτωση μη συμμορφώσεώς του.
Είναι εξαιρετικά δύσκολο ένας απλός πολίτης να δικαιώνεται βάζοντάς τα με έναν Υπουργό ο οποίος έχει χούι να στήνει υποθέσεις!
Εγώ δικαιώθηκα γιατί κατέρριψα τα ψέματά του, όσο εμμονικά και αν τα κατασκεύαζε.
Ευχαριστώ όλους όσοι με στήριξαν και με πίστεψαν και θα συνεχίσω με τις δυνάμεις μου να αναδεικνύω την Αλήθεια.
Υγ: βαριές σου έπεσαν οι φακές 3000€»

 

Καταδικάστηκε ο Πολάκης για συκοφαντική δυσφήμηση Facebook Twitter

 

 

Από την πλευρά του, ο πρώην υπουργός Υγείας, με ανάρτησή του στο facebook, επισυνάπτει όλη την απόφαση του Εφετείου, την οποία συνοδεύει με ένα μακροσκελές κείμενο στο οποίο καταφέρεται κατά των δικαστών του Εφετείου αλλά και κατά του αντιδίκου του.

«Χαιρετίζω την ταχύτητα με την οποία η κα. Δικαστής του Εφετείου διεκπεραίωσε τη συγκεκριμένη υπόθεση μέσα σε 34 μόλις ημέρες από το κλείσιμο των ογκωδέσταστων φακέλων κάθε πλευράς (1.000 σελ. μόνο το Πόρισμα της Εξεταστικής Επιτροπής!). Είναι η απόδειξη ότι όταν υπάρχει θέληση, η Δικαιοσύνη μπορεί να κινηθεί ταχύτατα!» γράφει ο Π. Πολάκης. Παράλληλα αναφέρει ότι αναμένει «την ίδια θέληση και ταχύτητα να επιδείξει η Δικαιοσύνη και στις λοιπές εκκρεμείς υποθέσεις του Πουλή».

 

Τέλος, καλεί τον πρώην πρόεδρο των εργαζομένων του ΚΕΕΛΠΝΟ να πάει στη Βουλή να πάρει τα 3.000 ευρώ που του επιδίκασε το Εφετείο: «Ζητά μια άδεια εισόδου στην Βουλη (που ΔΕΝ κατάφερες να εκλεγείς τον Ιούλη) και ελα μια μερα να σου δώσω τα 3.000 ευρω στο περιστύλιο με τις κάμερες.Ειδοποίησε με μόνο μερικές μερες νωρίτερα για να τα μαζέψω γιατι θέλω να σου τα μετρήσω σε κέρματα.... Φέρε σακούλες να τα βάλεις».

Πολιτική
9

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

9 σχόλια
Πωπω, άρχισαν οι πολιτικές διώξεις...Καλά μας έλεγαν να μην ψηφίσουμε τον ακροδεξιό Κούλη γιατί θα δουλεύουμε 8 ημέρες τη βδομάδα και θά'χουμε και χούντα, αλλά πού εμείς...
Για να μη ξεχνιόμαστε: Κάποιοι τον έβαλαν στα ψηφοδέλτια και βεβαίως κάποιοι άλλοι τον ψήφισαν και τον έστειλαν ξανά στη Βουλή. Είναι να μην παίρνει θάρρος;Κανονικά και η ειρωνική του ανάρτηση μετά την δικαστική απόφαση θα έπρεπε ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ να διωχθεί για ευτελισμό της Δικαιοσύνης.
Με την ανάρτησή του, ο γνωστός κ. Πολάκης.Αμετανόητος και "χρήστης" του θεσμού της Δικαιοσύνης όποτε τον συμφέρει, αλλιώς τον υποσκάπτει απροκάλυπτα.Επίπλέον και πάντα προκλητικός (τώρα προς Πουλή βέβαια) : " ...Ειδοποίησε με μόνο μερικές μερες νωρίτερα για να τα μαζέψω (σ.σ. εννοεί τα 3000 €) γιατι θέλω να σου τα μετρήσω σε κέρματα.... Φέρε σακούλες να τα βάλεις" Κάποιοι τον εξέλεξαν βουλευτή για να πάει (σοβαρά) μπροστά η χώρα. Δεν μπορεί τώρα, ΜΕΤΡΑΕΙ ΚΕΡΜΑΤΑ...
Η δεύτερη ή τρίτη καταδίκη για τον λαλίστατο Πολάκη;Ο Καμμένος πόσες είχε;Ειναι καλό να τα λες έξω από δόντια. Προϋποτιθέστω οτι δεν είσαι κοινός ψεύτης ή συκοφάντης.