ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΚΑΤΑ ΤΡΑΜΠ

Κανέλλη για Κασιδιάρη: «Θα εμπιστευτεί κανείς την πατρίδα σε αυτόν που κλεινόταν στον καμπινέ για να μην πάει αυτόφωρο;»

Κανέλλη για Κασιδιάρη: Θα εμπιστευτεί κανείς την πατρίδα σε αυτόν που κλεινόταν στον καμπινέ για να μην πάει αυτόφωρο Facebook Twitter
Φωτ.: ΣΚΑΙ
0

Η βουλευτής του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη, αναφέρθηκε στο αποτέλεσμα των δεύτερων εκλογών 2023, ενώ σχολίασε και το κόμμα «Σπαρτιάτες» και τον Ηλία Κασιδιάρη

Με αφορμή την είσοδο του κόμματος στο κοινοβούλιο η Λιάνα Κανέλλη έκανε αρχικά ένα γενικό σχόλιο μιλώντας στον ΣΚΑΙ και τονίζοντας πως και με τον Πάνο Καμμένο είχαμε στη Βουλή ένα εθνικοπατριωτικό λεξιλόγιο και συγκυβέρνησε κι όλας. 

Στη συνέχεια στάθηκε στο θέμα της ανοχής του πολιτικού συστήματος και αναφέρθηκε και στον καταδικασμένο Ηλία Κασιδιάρη. «Ο άνθρωπος ο οποίος εκμεταλλεύεται το σύστημα, είναι σε φυλακές υψίστης ασφαλείας, ο άνθρωπος που κλεινόταν στον καμπινέ για να μην πάει αυτόφωρο "μου το παίζει" τώρα αντισυστημικός και πατριώτης. Σ΄αυτόν θα εμπιστευτεί κανείς την πατρίδα;» ανέφερε η Λιάνα Κανέλλη για τον Ηλία Κασιδιάρη. 

Είπε ακόμη πως ο καταδικασμένος Ηλίας Κασιδιάρης έχει το προνόμιο «να κάνει μέσα τη φυλακή την μια μέρα τρεις». 

«Μειώνει την ποινή του μέσα από το σύστημα, τον άφησαν να κάνει εκπομπή μέσα από το σύστημα. Στις εκπομπές του κυρίου Στίγκα, ο οποίος δεν ήρθε από το πουθενά, ήταν στην Πολιτική Άνοιξη του κ. Σαμαρά, έχει υπάρξει στο ΛΑΟΣ, από εκεί πέρασε στον Λεβέντη υποψήφιος και τώρα είναι υποχείριο του Κασιδιάρη. Από που κι ως πού; Επειδή δεν τον πήραμε πρέφα εμείς σημαίνει ότι αυτός δεν δούλευε από κάτω; Και περιμένετε σχόλιο από αυτήν που ξυλοδάρηκε ως τραμπούκα Μπολσεβίκα»  πρόσθεσε η Λιάνα Κανέλλη. 

 
Πολιτική
0

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΚΑΤΑ ΤΡΑΜΠ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ