ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΚΑΤΑ ΤΡΑΜΠ

Ηλίας Κασιδιάρης: «Νενικήκαμεν»- Πανηγύρισε μέσα από τη φυλακή για τους «Σπαρτιάτες»

Ηλίας Κασιδιάρης: «Νενικήκαμεν»- Πανηγύρισε μέσα από τη φυλακή για τους «Σπαρτιάτες» Facebook Twitter
Φωτ.: Twitter
0

Την είσοδο του κόμματος «Σπαρτιάτες» στη Βουλή πανηγύρισε μέσα από τη φυλακή ο καταδικασμένος για την εγκληματική οργάνωση, Χρυσή Αυγή, Ηλίας Κασιδιάρης. 

Υπενθυμίζεται, ότι κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, ο Ηλίας Κασιδιάρης είχε στηρίξει δημόσια το ακροδεξιό κόμμα «Σπαρτιάτες». Απόψε, μετά τη γνωστοποίηση των εκλογικών αποτελεσμάτων 2023, έκανε ανάρτηση στο Twitter, φορώντας μπλουζάκι με το λογότυπο του νεοφερμένου κόμματος. ΄

«Σήμερα συντελέστηκε ένας ανεπανάληπτος θρίαμβος των Ελλήνων που μάχονται Υπέρ Πατρίδος και ταυτόχρονα μία πρωτοφανής πανωλεθρία του συστήματος εξουσίας. Επί τέσσερα χρόνια αντιμετώπισα έναν πόλεμο ολοκληρωτικό, ο οποίος φαινομενικά είχε στόχο εμένα, στην πραγματικότητα όμως στρεφόταν ενάντια στην Ελεύθερη βούληση των πολιτών, τις ελεύθερες εκλογές και την ίδια τη Δημοκρατία» έγραψε ο Ηλίας Κασιδιάρης στο μακροσκελές tweet του. 

«Ο αγώνας αυτός και η υπερήφανη νίκη της 25ης Ιουνίου αποτελεί κτήμα όλων των σκεπτόμενων Ελλήνων, των εκατοντάδων χιλιάδων συμπολιτών μας που λοιδορήθηκαν, τέθηκαν στο περιθώριο και απώλεσαν το ιερό δικαίωμα της Ελεύθερης ψήφου κατά την πρώτη εκλογική αναμέτρηση. Ευχαριστώ θερμά όλους όσους αγωνίστηκαν με αυταπάρνηση στηρίζοντας με όλες τις δυνάμεις τους αυτή την εθνική προσπάθεια, η οποία τίθεται υπεράνω προσώπων και κομμάτων και υπακούει στον υπέρτατο νόμο της Σωτηρίας της Πατρίδας. Χαιρετίζω αυτή τη νίκη ως ένας απλός αγγελιοφόρος της εθνικής ιδέας και αναφωνώ με υπερηφάνεια το Νενικήκαμεν» ανέφερε μεταξύ άλλων. 

Πολιτική
0

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΚΑΤΑ ΤΡΑΜΠ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ