Καμμένος: Έχω συμφωνήσει με τον Τσίπρα - Κανένας βουλευτής των ΑΝΕΛ σε ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ

Καμμένος: Έχω συμφωνήσει με τον Τσίπρα - Κανένας βουλευτής των ΑΝΕΛ σε ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Τη συμφωνία του με τον Αλέξη Τσίπρα για τις επόμενες εκλογές, αποκάλυψε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος. 

Μιλώντας στο «Ποντίκι», ο υπουργός Εθνικής Άμυνας ξεκαθάρισε πως οι δύο κυβερνητικοί εταίροι συμφώνησαν να μην μετέχει κανένας βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων σε ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, τόσο στις εθνικές εκλογές όσο και στις ευρωεκλογές. 

Χθες, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ είχε ξεκαθαρίσει πως θα αποχωρήσει από το κυβερνητικό σχήμα, σε περίπτωση που εγκριθούν στην ΠΓΔΜ οι συνταγματικές αλλαγές που προβλέπει η Συμφωνία των Πρεσπών.

Μιλώντας σε στελέχη του στρατού στη Λάρισα, ο υπουργός Άμυνας ανέφερε: «Δήλωσα στα φυλάκια και στο προσωπικό που συνάντησα ότι αν συνεχίσει και ψηφιστεί η συνθήκη των Πρεσπών από την μεριά της ΠΓΔΜ εγώ θα παραιτηθώ από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας αναλαμβάνοντας και το βάρος αυτής της ευθύνης, θα αποσυρθώ από την κυβέρνηση».


Παράλληλα επανέλαβε ότι η Συνθήκη των Πρεσπών είναι «νεκρή».

Αναφερόμενος στις τελευταίες τοποθετήσεις πολιτικών της ΠΓΔΜ τόνισε πως «με τις τελευταίες δηλώσεις φαίνεται ότι έχουν αποφασίσει να συνεχίσουν τις αλυτρωτικές τους βουλήσεις», που κατά τον ίδιο ενδέχεται να οδηγήσει στην απαξίωση της συνθήκης»

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Δεν αποκλείονται νέες διασπάσεις στα κόμματα»

LiFO politics / «Δεν αποκλείονται νέες διασπάσεις στα κόμματα»

Ο Ζαχαρίας Ζούπης συζητά με τη Βασιλική Σιούτη τα μηνύματα των Ευρωεκλογών, εξηγεί πως αν τα κόμματα δεν τα λάβουν σοβαρά υπόψιν θα τα βρουν μπροστά τους ως γενικευμένη κρίση πολιτικής εκπροσώπησης.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ