Καμίνης μετά τις αποκαλύψεις για το Μάτι: Αντί να παραιτηθούν έστησαν τραγωδία με κορυφαίο τον Τσίπρα

Καμίνης μετά τις αποκαλύψεις για το Μάτι: Αντί να παραιτηθούν έστησαν τραγωδία με κορυφαίο τον Τσίπρα Facebook Twitter
0

Με σκληρή γλώσσα ο Γιώργος Καμίνης, υποψήφιος ευρωβουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, επέκρινε την κυβέρνηση για τις ευθύνες της στη τραγική πυρκαγιά στο Μάτι μετά τις αποκαλύψεις που ήρθαν στο φως από την έρευνα του ΣΚΑΙ.

Ο κ. Καμίνης ανέφερε σε δήλωσή του πως «τα γεγονότα που παρακολουθήσαμε, στο ντοκιμαντέρ του ΣΚΑΙ, μας έφεραν ξανά αντιμέτωπους με μία αλήθεια σκληρή, τραγική, που δεν επιτρέπει σε κανέναν από εμάς να κλείσουμε τα μάτια» . Τόνισε πως πέρα από τις ποινικές, νομικές ή άλλες ευθύνες που μπορεί να υπάρχουν, «είναι πρωτίστως οι πολιτικές ευθύνες, αυτές δηλαδή που αν τις αναλάβεις, σε κάνουν να ξεχωρίζεις από τους ανήθικους, τους υποκριτές, τους ανεύθυνους, τους καρεκλοκένταυρους.

Αυτές τις ευθύνες που δεν ανέλαβε ούτε ένας από τους ανθρώπους που είχαν την υποχρέωση, αφού σίγουρα δεν είχαν την ευθιξία, να το κάνουν». «Τουναντίον, αυτοί οι άνθρωποι αντί να ζητήσουν συγγνώμη, αντί να παραιτηθούν, όχι μόνο αποσιώπησαν αλλά έστησαν την πιο καλοστημένη τραγωδία με κορυφαίο τραγωδό τον ίδιο τον πρωθυπουργό, ενώ την ίδια τη στιγμή έκρυβαν ότι υπήρχαν νεκροί, δημιουργούσαν εμπρηστές - φαντάσματα και σε πολλές περιπτώσεις τα έβαζαν και με τους ίδιους τους πυρόπληκτους», υποστήριξε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής και μέλος του πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος Αλλαγής.

Για τον πρωθυπουργό είπε ότι έπαιξε «ένα ακόμα επικοινωνιακό χαρτί, προχώρησε και σε εξαγγελίες με κορυφαία την κατεδάφιση των αυθαιρέτων που σήμερα νομιμοποιεί. Για να τελειώνουμε, η χώρα έχει αντιμετωπίσει ξανά ανεπάρκεια κυβερνητικών παραγόντων, αλλά πότε ξανά θύματα, δεν έχουν κατηγορηθεί ως υπαίτιοι της καταστροφής, και μάλιστα από κυβερνητικά χείλη».

Ο Γιώργος Καμίνης κατέληξε υπογραμμίζοντας: «Τα διαδραματισθέντα στο Μάτι δείχνει κάτι που σκεφτόμασταν όλοι, κανείς δεν ήθελε να το πιστέψει. Αυτός είναι ο ΣΥΡΙΖΑ. Αυτός είναι ο τρόπος που έχει επιλέξει να πολιτευτεί και αυτά είναι τα όρια του θράσους και του κυνισμού του, που ξεπερνούν τα ανθρώπινα».

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Προχωράμε στην πρόωρη εξόφληση του δανείου των 52,9 δισ. ευρώ που είχε λάβει η χώρα το 2010»

«Στόχος μας είναι έως το 2030 η Ελλάδα να μην έχει το υψηλότερο δημόσιο χρέος στην Ευρώπη», αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο πρωθυπουργός στην καθιερωμένη κυριακάτικη ανάρτησή του
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΕΕ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: Η Ευρώπη δεν μπορεί να ανεχθεί νέα προσφυγική κρίση όπως του 2015

Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε στις επιπτώσεις από επιθέσεις σε ενεργειακές υποδομές, προειδοποιώντας ότι μπορεί να οδηγήσουν σε σοβαρές συνέπειες για την παγκόσμια οικονομία
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΙΡΑΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Κανείς δεν ξέρει πόσο θα διαρκέσει αυτός ο πόλεμος»

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε σε όλα τα ζητήματα που απασχολούν την ελληνική κοινωνία ενώ προανήγγειλε πρόσθετα μέτρα σε περίπτωση που η κρίση στη Μέση Ανατολή διαρκέσει περισσότερο από το προβλεπόμενο
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ, ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΕΝΟΠΛΕΣ, ΔΥΝΑΜΕΙΣ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Οι Έλληνες να εμπιστεύονται τις ένοπλες δυνάμεις σε αυτούς τους ταραγμένους καιρούς»

Η αναφορά του πρωθυπουργού στο νέο πρόγραμμα αεράμυνας «Ασπίδα του Αχιλλέα», που όπως ανέφερε θα ενισχύσει σημαντικά την προστασία της χώρας απέναντι στις σύγχρονες και μελλοντικές απειλές
THE LIFO TEAM
ΣΑΜΑΡΑΣ ΒΟΥΛΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝΤΕΣ

Πολιτική / Σαμαράς από Βουλή: Δεν υπάρχουν επαγγελματίες ανησυχούντες αλλά ερασιτέχνες εφησυχασμένοι

Η «απάντηση» του Παύλου Μαρινάκη στον Αντώνη Σαμαρά που μίλησε στη Βουλή, κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου του υπουργείου Ενέργειας, για την κύρωση ενεργειακών συμφωνιών
THE LIFO TEAM