Ιρλανδία:No money honey

Ιρλανδία:No money honey Facebook Twitter
0

Το 57% ,όσως έλαβαν μέρος στη δημοσκόπηση που δημοσιεύεται σήμερα στην  ιρλανδική εφημερίδα «Sunday Independent» προτιμούν τη στάση πληρωμών από τα σκληρά μέτρα και λένε όχι στην αποπληρωμή των χρεών της χώρας. Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση τα 2/3 των ερωτηθέντων αντιτίθενται στα νέα μέτρα λιτότητας που προωθεί η ιρλανδική κυβέρνηση και τα οποία θεωρούνται προαπαιτούμενο για την ένταξη της χώρας στο μηχανισμό στήριξης της ΕΕ.

Χθες Σάββατο στο Δουβλίνο περισσότεροι από 50 χιλιάδες ιρλανδοί διαδήλωσαν κατά των νέων μέτρων λιτότητας.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΙΩΑΝΝΑ ΓΚΕΛΕΣΤΑΘΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ

Πολιτική / Παραιτήθηκε η Ιωάννα Γκελεστάθη από τη Νέα Δημοκρατία: Ανέφερε «πολιτικό, αξιακό και ψυχικό ρήγμα με την ηγεσία»

Η Ιωάννα Γκελεστάθη υπέβαλε στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη την παραίτησή της «από κάθε κομματική ιδιότητα συμπεριλαμβανομένης και αυτής του απλού μέλους» - Η ανάρτησή της
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Είναι πολύ σημαντικό να ιδρώσουμε όλοι μαζί τη φανέλα»

Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας, η οποία διήρκεσε πάνω από έξι ώρες - Στο κλείσιμό του, ο πρωθυπουργός έστειλε μήνυμα ενότητας και συνέχειας του κυβερνητικού έργου, δίνοντας έμφαση στην ανάγκη συλλογικής προσπάθειας και προετοιμασίας για τις επόμενες πολιτικές μάχες
THE LIFO TEAM