Ιωάννης Σαρμάς: Στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός

Ιωάννης Σαρμάς: Στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός Facebook Twitter
Φωτ.: ΕΡΤ
0

Ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός, Ιωάννης Σαρμάς, επισκέφτηκε το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ δύο 24ωρα μετά την ορκωμοσία του. 

Ο Ιωάννης Σαρμάς βρέθηκε στις εγκαταστάσεις της Δημόσιας Τηλεόρασης το απόγευμα του Σαββάτου μετά από το υπουργικό συμβούλιο.

Τον πρωθυπουργό υποδέχτηκαν ο πρόεδρος της ΕΡΤ, Κωνσταντίνος Ζούλας, ο γενικός διευθυντής, Φώτης Καφαράκης, ο διευθυντής ειδήσεων, Γιάννης Τρουπής, διοικητικά στελέχη και άνθρωποι του ενημερωτικού μηχανισμού της εταιρίας.

«Εδώ είναι ένα από τα μεγαλύτερα πλατώ της χώρας, δημιουργήθηκε με αφορμή τις εκλογές» είπε ο πρόεδρος της ΕΡΤ, Κωνσταντίνος Ζούλας.

Ιωάννης Σαρμάς: Στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός Facebook Twitter
Φωτ.: ΕΡΤ

Ιωάννης Σαρμάς: Αν δεν υπήρχε το τρίτο πρόγραμμα της ΕΡΤ, δεν θα είχα πρόσβαση στην κλασική μουσική

Ο Ιωάννης Σαρμάς ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις κι επισκέφτηκε το νέο ertnews studio με τα νέα ψηφιακά εργαλεία. Ενημερώθηκε για τις λειτουργίες του control room και του studio των ειδήσεων.

Ο πρωθυπουργός έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το ραδιόφωνο της ΕΡΤ, αποκαλύπτοντας ότι μέσω αυτού προσέγγισε την κλασική μουσική. Όπως είπε «οφείλω πολλά στη δημόσια ραδιοφωνία αν δεν υπήρχε το τρίτο πρόγραμμα δεν θα είχα πρόσβαση στην κλασική μουσική».

Εξέφρασε την πεποίθηση ότι η Ελλάδα βρίσκεται στην πρωτοπορία του εξελιγμένου κόσμου και έκανε και μια ευχή για το μέλλον της Δημόσιας Τηλεόρασης. «Οι Έλληνες να αισθανόμαστε υπερήφανοι για το κράτος που έχουμε. Η ευχή μου είναι η ΕΡΤ να αποκτήσει ένα σταθμό που να εκπέμπει στα αγγλικά».

«Το Reuters αναδεικνύει την ΕΡΤ ως κορυφαίο κανάλι και οι πολίτες ως αντικειμενική και αξιόπιστη σε σχέση με το παρελθόν της. Αν κάτι άλλαξε την εικόνα της ΕΡΤ είναι το ERTFLIX. Να παρακολουθούν προγράμματα που θέλουν στον τρόπο που θέλουν» υπογράμμισε ο κ. Ζούλας.

Ως ανάμνηση της επίσκεψής του έλαβε δώρο ένα ομοίωμα μουσικού οργάνου και μια σειρά βινυλίων με αποσπάσματα ομιλιών πρώην πρωθυπουργών και πολιτικών προσωπικοτήτων.

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λένα Σαμαρά: Η επίσημη ανακοίνωση της ΥΠΕ για τον θάνατό της

Πολιτική / Λένα Σαμαρά: Η επίσημη ανακοίνωση της ΥΠΕ για τον θάνατό της

«Κατά την διάρκεια της διερεύνησης των αιτιών της κατάστασης της, η ασθενής παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του νοσοκομείου η ασθενής κατέληξε» αναφέρει η ανακοίνωση
LIFO NEWSROOM
Γεωργιάδης για θάνατο Λένας Σαμαρά: Ο νευρολόγος του Σισμανόγλειου ζήτησε τη μεταφορά της στον Ευαγγελισμό

Πολιτική / Γεωργιάδης για θάνατο Λένας Σαμαρά: Ο νευρολόγος του Σισμανόγλειου ζήτησε τη μεταφορά της στον Ευαγγελισμό

« Δυστυχώς έπαθε ανακοπή μέσα στο Νοσοκομείο. Δεν είναι όλα πολιτική. Δείξτε επιτέλους λίγο σεβασμό» αναφέρει σε ανάρτησή του ο υπουργός υγείας
LIFO NEWSROOM
Δούκας σε πρέσβη Ισραήλ: Δεν δεχόμαστε μαθήματα δημοκρατίας από όσους σκοτώνουν αμάχους

Πολιτική / Δούκας σε πρέσβη Ισραήλ: Δεν δεχόμαστε μαθήματα δημοκρατίας από όσους σκοτώνουν αμάχους

Η απάντηση του δημάρχου Αθηναίων στις δηλώσεις του Νόαμ Κατζ, ο οποίος άσκησε κριτική για ελλιπή προστασία της πόλης από «οργανωμένες μειονότητες», ανεπαρκή καθαριότητα και έλλειψη ασφάλειας που –κατά τον ίδιο– κάνει τους Ισραηλινούς τουρίστες να αισθάνονται άβολα
LIFO NEWSROOM
ΥΠΕΞ: «Απαράδεκτη, μονομερής και παράνομη ενέργεια» η εξαγγελία «θαλάσσιων πάρκων» από την Τουρκία

Πολιτική / ΥΠΕΞ για τουρκικά θαλάσσια πάρκα: «Απαράδεκτη, μονομερής και παράνομη ενέργεια»

Η εξαγγελία «δεν παράγει κανένα έννομο αποτέλεσμα έναντι των ελληνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων και δείχνει πλήρη έλλειψη σεβασμού στο διεθνές δίκαιο της θάλασσας» αναφέρει η ελληνική πλευρά
LIFO NEWSROOM