«Επικίνδυνο και ανεύθυνο αλαζόνα» χαρακτηρίζει τον πρωθυπουργό ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος, σε σχόλιο για το γεύμα του Κυριάκου Μητσοτάκη, με άλλα άτομα, στην Ικαρία.

 

«Ο άνθρωπος που ένα χρόνο τώρα κουνάει το δάκτυλο στους πολίτες για την ατομική ευθύνη, χωρίς να αναλαμβάνει καμία ευθύνη ο ίδιος, σήμερα ξεπέρασε κάθε όριο», έγραψε σε ανάρτησή του ο κ. Ηλιόπουλος, αναφερόμενος στον πρωθυπουργό.

 

«Η προκλητική παραβίαση κάθε υγειονομικού μέτρου, στο κορονο-πάρτι της Ικαρίας, προκαλεί οργή», επισήμανε ακόμη.

 

Αναλυτικά η ανάρτηση του Νάσου Ηλιόπουλου:

 

«Ο άνθρωπος που ένα χρόνο τώρα κουνάει το δάκτυλο στους πολίτες για την ατομική ευθύνη, χωρίς να αναλαμβάνει καμία ευθύνη ο ίδιος, σήμερα ξεπέρασε κάθε όριο.

 

Η προκλητική παραβίαση κάθε υγειονομικού μέτρου, στο κορονο-πάρτι της Ικαρίας, προκαλεί οργή.

 

Την ημέρα που η κοινωνία στενάζει από τον κυβερνητικό ανορθολογισμό του άνοιξε-κλείσε και της απαγόρευσης κυκλοφορίας από τις 6μμ, ο κ. Μητσοτάκης έδειξε ποιος πραγματικά είναι:

 

Ένας επικίνδυνος και ανεύθυνος αλαζόνας».

 

Ο άνθρωπος που ένα χρόνο τώρα κουνάει το δάκτυλο στους πολίτες για την ατομική ευθύνη, χωρίς να αναλαμβάνει καμία ευθύνη...

Δημοσιεύτηκε από Νάσος Ηλιόπουλος στις Σάββατο, 6 Φεβρουαρίου 2021

 

Οι εικόνες από το γεύμα με προσκεκλημένους τον Κυριάκο Μητσοτάκη και συνεργάτες του έχουν προκαλέσει έντονες αντιδράσεις. Το γεύμα παρατέθηκε στη βεράντα του σπιτιού του βουλευτή της ΝΔ Χριστοδουλου Στεφανάδη.

 

Ο ίδιος, μιλώντας στην ιστοσελίδα του «Έθνους», επιβεβαίωσε την επίσκεψη του πρωθυπουργού στο σπίτι του και ισχυρίστηκε ότι «είχαν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα», αναφέροντας ότι «στο ένα τραπέζι κάθισαν 7 άτομα και στο άλλο 4». Επίσης ο βουλευτής σημείωσε ότι ο κ. Μητσοτάκης γευμάτισε με συνεργάτες του και τοπικούς παράγοντες.