Η Νέα Δημοκρατία διαψεύδει ότι έγιναν ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της

Η Νέα Δημοκρατία διαψεύδει ότι έγιναν ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της Facebook Twitter
Menelaos Myrillas / SOOC
4

Με ανακοίνωσή της, η Νέα Δημοκρατία διαψεύδει ότι ελήφθησαν ασφαλιστικά μέτρα κατά του κόμματος για χρέη προς τρίτους.

Ο Γενικός Διευθυντής της ΝΔ, Κώστας Τσιμάρας, δηλώνει συγκεκριμένα πως «διαψεύδουμε με κατηγορηματικό τρόπο τα ανυπόστατα δημοσιεύματα που αφορούν σε ασφαλιστικά μέτρα που δήθεν λήφθηκαν εναντίον του κόμματός μας. Όλα αυτά εκπορεύονται από συγκεκριμένο κέντρο παραπληροφόρησης και δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα».

Τα σχετικά δημοσιεύματα ανέφεραν ότι η εταιρία Spot Thomson του Δημήτρη Μαύρου κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα για δήμευση λογαριασμών της Νέας Δημοκρατίας, για οφειλές του κόμματος, ενώ τράπεζα κατέθεσε κατασχετήριο για απλήρωτα ενοίκια. Ακόμα, γινόταν αναφορά σε προβλήματα με τη μισθοδοσία των εργαζομένων στα κεντρικά γραφεία της ΝΔ.

4

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΛΙΝΑ ΜΕΝΔΩΝΗ ΧΑΡΗΣ ΔΟΥΚΑΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΗΣ ΟΛΓΑΣ

Πολιτική / Λίνα Μενδώνη για Βασιλίσσης Όλγας: «Ο Χάρης Δούκας δηλώνει υπερήφανος για ένα έργο που πολέμησε»

«O Χάρης Δούκας όχι απλώς αποδέχεται και θαυμάζει τον δρόμο, που ολοκληρώνει την ενοποίηση των αρχαιολογικών χώρων της Αθήνας, αλλά τον υιοθετεί ως δικό του, λησμονώντας ότι ο φορέας υλοποίησης του έργου, η Ανάπλαση Α.Ε., τελεί -από το 2024- υπό την εποπτεία πέντε Υπουργείων, ανάμεσα στα οποία και το Υπουργείο Πολιτισμού», δήλωσε η υπουργός
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΟΜΙΛΙΑ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης από Μεσολόγγι: «Η κατανόηση αποτελεί χρέος μας καθώς η ιστορία είναι καθρέφτης»

«Όσο οδεύουμε πιο βαθιά σε έναν αβέβαιο 21ο αιώνα, τόσο περισσότερο η Έξοδος χρησιμεύει ως οδηγός προς το μέλλον», είπε ο πρωθυπουργός στο πλαίσιο των σημερινών εκδηλώσεων
THE LIFO TEAM