Η Δόμνα Μιχαηλίδου είπε πως «στην ΑΣΟΕΕ βρέθηκαν όπλα στα οποία έχει πρόσβαση ο στρατός της Συρίας»

Η Δόμνα Μιχαηλίδου είπε πως «στην ΑΣΟΕΕ βρέθηκαν όπλα στα οποία έχει πρόσβαση ο στρατός της Συρίας» Facebook Twitter
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
1

Με τα όπλα του συριακού στρατού συνέδεσε η υφυπουργός Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου τα ευρήματα της αστυνομίας στην έρευνα στην ΑΣΟΕΕ, σε μια δήλωση που έχει προκαλέσει αίσθηση.

Συγκεκριμένα, η υφυπουργός Εργασίας, μιλώντας στο ραδιόφωνο Flash 99.4, έκανε λόγο για «σοβαρά και τρομερά επικίνδυνα όπλα στα οποία έχει πρόσβαση ο στρατός της Συρίας» και τα οποία βρέθηκαν μέσα σε πανεπιστημιακό ίδρυμα.

Κληθείσα να σχολιάσει τα ευρήματα της ΕΛ.ΑΣ. από την έρευνα σε κατειλημμένους χώρους του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, όπου βρέθηκαν μεταξύ άλλων κοντάρια, κράνη, γάντια, κουκούλες full face, πυροσβεστήρες και φυλλάδια αναρχικού περιεχομένου, τόνισε πως θεωρεί αδιανόητο να υπάρχει έρευνα της Αστυνομίας σε ένα πανεπιστημιακό ίδρυμα και να βρίσκει μέσα πολεμοφόδια όπως αυτά που έχει πρόσβαση ο στρατός της Συρίας.

Ολόκληρη η δήλωση της Δόμνας Μιχαηλίδου:

«Θεωρώ αδιανόητο να υπάρχει μια έρευνα της αστυνομίας μέσα σε ένα πανεπιστήμιο, έναν δημόσιο φορέα εκπαίδευσης και να βρίσκει τα πολεμοφόδια αν θέλετε τα οποία βρήκε. Δηλαδή μου φαίνεται τρομερό ότι υπάρχει ακόμη και αντιπαράθεση πάνω στο ζήτημα αυτό. Δεν είναι δυνατόν κάποιος συμπολίτης μας να έχει πρόσβαση σε όπλα στα οποία έχει πρόσβαση ο στρατός της Συρίας. Δηλαδή δεν μπορούμε να συζητούμε για αυτά τα πράγματα. Και μόνο ότι υπάρχουν αντιπαραθέσεις πάνω σε αυτό, όταν έχουν βρεθεί ουσιαστικά, σοβαρά και τρομερά επικίνδυνα όπλα, γενικότερα μέσα στη χώρα μας αλλά πόσω δε μάλλον μέσα σε ένα κορυφαίο πανεπιστημιακό ίδρυμα, τότε υπάρχει σίγουρα πάρα πολύ μεγάλο πρόβλημα».

 
Πολιτική
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
Πραγματικά ελπίζω στο έργο που θα προσφέρει ως Υφυπουργός Εργασίας (κοινωνικών υποθέσεων) να είναι καλύτερη καθώς όταν αναφερόταν σε σχετικά, υπήρχαν θετικά δείγματα γραφής, απ τον τωρινό Υπουργό Εργασίας άλλωστε δεν είναι να περιμένεις κάτι. Η Μιχαηλίδου καλό είναι να ΜΗΝ εκφράζει τις προσωπικές της απόψεις για θέματα της επικαιρότητας διότι εως τώρα γκάφες πετάει. Εχει δει η κοπέλα ποτέ στο ιντερνετ ή στο Δελτίο Ειδήσεων για το τι χρησιμοποιείται σε έναν πόλεμο από στρατιώτες (και τζιχαντιστές); Μία πολεμική ταινία έστω; Που ζει πια. Δεν είναι δυνατόν να εξισώνεις κάτι αναρχικούς της κακιάς ώρας που δεν έχουν να κάνουν τίποτα και οι οποίοι ήταν οπλισμένοι...με φυλλάδια, κράνη και άντε καμιά μολότοφ ή πέτρα (σε διαδηλώσεις) με στρατιωτες/μαχητές που με ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΌΠΛΑ και αρματα μάχης σκοτώνουν κόσμο! Εαν το ΙΚ είχε έρθει με κοντάρια, φυλλάδια και graffiti spray, σιγά μη κατακτούσε τη μισή Συρία και το μισό Ιράκ τρέποντας κόσμο σε φυγή. Και οι στρατοί σιγά μην απελευθέρωναν τα μέρη αυτά με σφεντόνες. Φθηνός λαϊκισμός ώστε να εξυψωθεί κιάλλο το έργο της ΕΛ.ΑΣ. και να παρουσιάσει τους αναρχικούς ως τίποτα αιμοσταγείς τρομοκράτες.

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ