Η απάντηση του Μπογδάνου στον Πολάκη: Εγώ διάβαζα Αρβελέρ

Η απάντηση του Μπογδάνου στον Πολάκη: Εγώ διάβαζα Αρβελέρ Facebook Twitter
8

Την δική του απάντηση στον Παύλο Πολάκη επιχείρησε να δώσει ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, στο περιθώριο της αντιμαχίας του αναπληρωτή υπουργού Υγείας με την ακαδημαϊκό Ελένη Γλύκατζη Αρβελέρ

Ο δημοσιογράφος που κατεβαίνει υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία στις εθνικές εκλογές του Ιουλίου, αντέδρασε στην αναφορά του ονόματός του από τον κ. Πολάκη που απαντώντας στην κα Αρβελέρ περί ανίκανων κυβερνώντων έγραψε μεταξύ άλλων στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook: «Με ξέρατε και χθες κυρία Πρύτανης (...) ή μήπως έχετε τυφλωθεί από τα πτυχία και την αισθητική των κυρίων Γεωργιάδη, Μπογδάνου, Αϊβαλιώτη κλπκλπ;»

«Ευχαριστώ πολύ τον απερχόμενο υπουργό κ. Πολάκη, ο οποίος καθυβρίζοντας το εθνικό κεφάλαιο που λέγεται Ελένη Γλύκατζη Αρβελέρ, με ενέταξε στην χωρία των πολιτικών, ηθικών και αισθητικών του αντιπάλων. Να σας πω κάτι κύριε Πολάκη; Έχετε δίκιο. Όντως Την εποχή που εσείς με διπλά βιβλία στα Σφακιά, με αριστερίστικα τερτίπια, πολιτικάντικες μεθοδεύσεις  κάνατε καριέρα και καταλήξατε υπουργός, εγώ διάβαζα την «Πολιτική ιδεολογία της βυζαντινής αυτοκρατορίας», της Ελένης Γλύκατζη Αρβελέρ, διάβαζα Ρωμανίδη, διάβαζα Τατάκη, Ομπολένσκι, Βασίλιεφ, Ράνσιμαν και άλλους μελετητές της ρωμιοσύνης μας που είμαι βέβαιος ότι σας είναι σχετικώς έως παντελώς άσχετοι», λέει μεταξύ άλλων ο κ. Μπογδάνος, σε ένα βίντεο που τράβηξε μπροστά από μία βιβλιοθήκη. 

Ο δημοσιογράφος προέτρεψε κλείνοντας τον αναπληρωτή υπουργό να εμφανίζεται στις μεταξύ τους δικαστικές διαμάχες. «Μην εξαφανίζεστε, μην ζητάτε αναβολές (...) οι αναβολές τελείωσαν». 

Ολόκληρη η απάντηση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου στον Παύλο Πολάκη

 
Πολιτική
8

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

7 σχόλια
«Ευχαριστώ πολύ τον απερχόμενο υπουργό κ. Πολάκη, ο οποίος καθυβρίζοντας το εθνικό κεφάλαιο που λέγεται Ελένη Γλύκατζη Αρβελέρ, με ενέταξε στην χωρία ... » Στην χωρία!!Η αμήχανη στιγμή όταν θες να εμφανιστείς καλλιεργημένος κόντρα στον άξεστο, αλλά δεν ξέρεις ελληνικά
Οι προσωπικές αναφορές των ίδιων των κ.κ. Πολάκη και Μπογδάνου στις γνώσεις τους και στην αισθητική τους, ΟΥΔΟΛΩΣ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ.Δεν θα προσλάβουμε λογιστή ή οδηγό ή οικιακή βοηθό.Όπως δεν μας αφορά και ο κίτρινος μεσημεριανάδικος σχολιασμός που επιλέγουν αμφότεροι. Μας ενδιαφέρει το πολιτικό προφίλ και το υπαρκτό ή υποσχόμενο ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ.
Ο Μπογδάνος είναι ικανός να σε κάνει να συμπαθήσεις τον Πολάκη. Για τέτοια περίπτωση μιλάμε. Εν τω μεταξύ όποτε τον βλέπω θυμάμαι το Psycho killer κεσκεσέ...ΥΓ: Φαφά φαφά φα, φαφάφα φα φα...ΥΓ2: Εγώ διάβαζα Κλασσικά Εικονογραφημένα, Αστερίξ, Λούκυ Λουκ, Ερίκ Καστέλ, Βαβούρα, Μπλεκ, Τρουένο και Κάπτεν Μαρκ. Και επειδή είμαι και ρομαντικό αγόρι έπαιρνα στα κρυφά και την Πάττυ. Περνάω το τεστ της Ρωμιοσύνης;ΥΓ3: Δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι θα χαρεί η Αρβελέρ για την συμπαράσταση του Μπογδάνου...
Διάβασε; Άκουγα το: "ΔΑΠ πρώτη και καλύτερη και στη διασκέδαση";Υ.Γ. Η ταινία "Υπάρχει και φιλότιμο" είναι του 1965 και μέχρι τότε είχαμε μόνο αριστερά.