ΤΟ ΝΕΟ LIFO APP

Χρυσοβελώνη μετά τον ανασχηματισμό: Αναθεωρώ τη σχέση μου με τον Καμμένο

Χρυσοβελώνη μετά τον ανασχηματισμό: Αναθεωρώ τη σχέση μου με τον Καμμένο Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ
2
«Υπό αναθεώρηση βρίσκεται η σχέση μου με τον Καμμένο», δήλωσε η πρώην Υφυπουργός Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων Μαρίνα Χρυσοβελώνη, λίγο μετά την απομάκρυνση της από την κυβέρνηση-παρότι τα μέλη των ΑΝΕΛ στο κυβερνητικό σχήμα αυξήθηκαν. 
«Δεν ήταν απαίτηση του Πρωθυπουργού. Προφανώς ζητήθηκε η άποψη του κυβερνητικού εταίρου, του κ. Καμμένου. Ακούστηκε ότι έπρεπε να γίνει ανανέωση του κυβερνητικού σχήματος, αλλά δεν ξέρω αν αυτό σηματοδοτείται με την έξοδο του νεότερου χρονικά μέλους της Κυβέρνησης…" δήλωσε η πρώην πλέον υπουργός, μιλώντας στο «Ράδιο-Ένα 102,5», για να συμπληρώσει ότι «ήταν επιθυμία των ΑΝ.ΕΛ.».
«Eμένα αυτό που με ενόχλησε πιο πολύ είναι ότι το έμαθα από την τηλεόραση. Να είστε σίγουρος ότι εγώ θα είχα συνεργαστεί προς αυτή την κατεύθυνση. Είμαι συμβιβασμένη με την ιδέα και ότι κάποια στιγμή όλα τελειώνουν. Αυτή τη στιγμή είμαι στη δουλειά μου. Αυτό που με πείραξε πάρα πολύ ήταν ότι δεν είχα καμία ενημέρωση. Και … αυτό, δεν το ζητάς, το απαιτείς. Από έναν συνεργάτη, από έναν φίλο, πολύ περισσότερο που η σύνδεσή μας ήταν και σε οικογενειακό επίπεδο», είπε επίσης η κ. Χρυσοβελώνη.
Σημείωσε επίσης ότι είχε επικοινωνήσει με τον Πρόεδρο των ΑΝΕΛ την περασμένη εβδομάδα και πως εκείνος της είχε πει «μην ανησυχείς, δεν αλλάζει τίποτα».
«Με τον κ. Καμμένο μας συνέδεσαν και άλλα πράγματα. Κοινοί αγώνες, μια φιλική σχέση που είχε δημιουργηθεί Αυτή τη στιγμή η σχέση όλη βρίσκεται υπό αναθεώρηση..», τόνισε η πρώην υφυπουργός ενώ αναφερόμενη στον Πρωθυπουργό, είπε πως είναι ένα πρόσωπο που εκτιμά. 
2

ΤΟ ΝΕΟ LIFO APP

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ