Χριστοδουλοπούλου: Οι πολλοί μετανάστες ήρθαν όταν παραιτηθήκαμε

Χριστοδουλοπούλου: Οι πολλοί μετανάστες ήρθαν όταν παραιτηθήκαμε Facebook Twitter
SOOC
6

«Πρωτοφανή ανοησία» χαρακτήρισε η Τασία Χριστοδουλοπούλου τον ισχυρισμό για ευθύνη του  ΣΥΡΙΖΑ και αυτής προσωπικά για την αύξηση των προσφυγικών ροών στην Ελλάδα.

Σε συνέντευξη της στο ραδιόφωνο Παραπολιτικά η πρώην υπουργός Μετανάστευσης είπε ότι  «Τα πράγματα είναι εξαιρετικά δύσκολα για να γίνονται αντικείμενο κριτικής και μάλιστα κακόπιστης» και πρόσθεσε πως υπάρχει μια τραγική σύμπτωση καθώς οι περισσότεροι πρόσφυγες, περίπου 51 χιλιάδες,  ήρθαν στην Ελλάδα από τις 27 Αυγούστου που παραιτήθηκε η κυβέρνηση ενώ τους τελευταίους μήνες είχαν μπει στην Ελλάδα μόνο 12 χιλιάδες πρόσφυγες.

Επίσης χαρακτήρισε πιθανή τη συμμετοχή της στο Επικρατείας του ΣΥΡΙΑ, που δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί.

6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

4 σχόλια
Ναι, βέβαια. Δεν είναι ότι αυτά τα ταξίδια οργανώνονται από τα κυκλώματα (και πληρώνονται από τους πρόσφυγες) μήνες πριν. Απλά μόλις παραιτήθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ, είπαν αυτοί οι άνθρωποι έτσι αυθόρμητα να καβαλήσουν τις βάρκες και να έρθουν.Τι άλλο θα ακούσουμε;
Ενώ για το ότι έμεινε η χώρα πάλι χωρίς κυβέρνηση δεν φταίει ο Σύριζα που το έχει πάρει μονότερμα με τις κάλπες. Μ αρέσει που έχει μούτρα και μιλάει πάντως η κυρά Τασία. Δεν έχουν τσίπα οι συριζαίοι.
Ναι ομως παρολ'αυτα καποιοι θελουν να ψηφισουν ακομα συριζα.Βεβαια δεν υπαρχει καποιο λογικπ επιχειρημα να ψηφισει καποιος Τσιπρα ξανα αλλα ειναι οτι πουλαει ακομα ο λαικισμοε κ η νεοτητα του...

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ