Χατζηδάκης για την απόφαση Μητσοτάκη: Δεν έχουμε πολλούς πολιτικούς της εμβέλειας της Ντόρας

Χατζηδάκης για την απόφαση Μητσοτάκη: Δεν έχουμε πολλούς πολιτικούς της εμβέλειας της Ντόρας Facebook Twitter
Menelaos Myrillas / SOOC
1

Την απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη να μην υπάρξει κανένας συγγενής του σε μελλοντική κυβέρνηση της ΝΔ ή σε άλλο πολιτειακό αξίωμα, σχολίασε, μεταξύ άλλων, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Κωστής Χατζηδάκης.

«Ήταν δύσκολη η απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη. Δεν έχουμε πολλούς πολιτικούς της εμβέλειας της Ντόρας Μπακογιάννη», δήλωσε μιλώντας στον Σκάι.

Ακόμη, ο κ. Χατζηδάκης αναφέρθηκε στην υπόθεση πώλησης βλημάτων στη Σαουδική Αραβία, τονίζοντας πως παραμένουν αναπάντητα τα ερωτήματα.

Σε ό,τι αφορά τους πλειστηριασμούς, σημείωσε ότι η ΝΔ είχε ισχυρότερο πλαίσιο προστασίας της πρώτης κατοικίας. Ανέφερε ότι θα ήταν προτιμότερο στον νόμο Κατσέλη να μην πηγαίνουν όλες οι υποθέσεις με την ίδια ταχύτητα αλλά να εξετάζονται πρώτα οι περιπτώσεις με μεγάλη περιουσία.

Τέλος, εξέφρασε την ελπίδα να είναι ουσιαστική η επίσκεψη του Ταγίπ Ερντογάν στη χώρα μας και επισήμανε πως η Θράκη είναι και θα παραμείνει τμήμα της ελληνικής επικράτειας και δεν πρέπει να υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία γι' αυτό. 

Πολιτική
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
H αποχώρηση της Ντόρας θα είναι αποφασισμένη από την ίδια, η οποία μάλιστα την ψιλο-ανήγγειλε μέσω του ΒΗΜΑτος. Μένει να δούμε αν υλοποιηθεί.Επίσης μένει να δούμε αν μαζί με την Ντόρα "φύγουν" και άλλοι "παλαιοί και ενοχλητικοί". Η φωτό του Χατζηδάκη εδώ , όλα τα λεφτά!

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ