H πρώτη απόφαση Κοντονή: Διορίζονται 35 δικαστικοί υπάλληλοι

H πρώτη απόφαση Κοντονή: Διορίζονται 35 δικαστικοί υπάλληλοι Facebook Twitter
Alexandros Michailidis / SOOC
0

Η πρώτη απόφαση του νέου υπουργού Δικαιοσύνης και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Σταύρου Κοντονή  που ανέλαβε καθήκοντα πριν λίγες ώρες αφορά το διορισμό τριάντα πέντε δικαστικών υπαλλήλων.

Συγκεκριμένα, με απόφαση του κ. Κοντονή διορίζονται τριάντα πέντε επιτυχόντες της 1ΕΓ/2016 Προκήρυξης σε κενές οργανικές θέσεις δικαστικών υπαλλήλων.

Όπως διευκρινίζεται σε ανακοίνωση του υπουργείου, οι «διορισμοί αφορούν τον κλάδο Γραμματέων στον τομέα των Πολιτικών και Ποινικών Δικαστηρίων και Εισαγγελιών της χώρας και τον τομέα των τακτικών διοικητικών δικαστηρίων της Γενικής Επιτροπείας της Επικρατείας στα τακτικά διοικητικά δικαστήρια».

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Το πρόβλημα της δημόσιας διοίκησης δεν είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι αλλά οι πολιτικοί που παρεμβαίνουν σε αυτήν»

LiFO politics / «Δεν είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι το πρόβλημα αλλά οι πολιτικοί που παρεμβαίνουν»

Ο καθηγητής Νικόλαος-Κομνηνός Χλέπας, εξηγεί γιατί το πρόβλημα της δημόσιας διοίκησης στη χώρα μας δεν είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι αλλά το σύστημα ακραίου συγκεντρωτισμού της εξουσίας.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Ζελένσκι: «Ευχαριστώ την Ελλάδα και τον Τραμπ» – Μητσοτάκης: «Η χώρα μας θα αποτελέσει ενεργειακό κόμβο»

Πολιτική / Ζελένσκι: «Ευχαριστώ την Ελλάδα και τον Τραμπ» – Μητσοτάκης: «Η χώρα μας θα αποτελέσει ενεργειακό κόμβο»

Ο Έλληνας πρωθυπουργός ανακοίνωσε ότι ενεργοποιείται ο ενεργειακός διάδρομος που συνδέει Αλεξανδρούπολη και Οδησσό, επιτρέποντας την αποστολή αμερικανικού υγροποιημένου φυσικού αερίου προς την Ουκρανία
LIFO NEWSROOM