Γνωστή τραγουδίστρια υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ

Γνωστή τραγουδίστρια υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ Facebook Twitter
19

Μια έκπληξη στα ψηφοδέλτια που ανακοίνωσε ο ΣΥΡΙΖΑ αφού υποψήφια με το κόμμα είναι η γνωστή τραγουδίστρια Ραλλία Χρηστίδου. Η Χρηστίδου που έγινε γνωστή από το Fame Story 2 θα είναι στη λίστα της Β Αθηνών, χωρίς να έχει διευκρινιστεί η θέση στην οποία θα βρίσκεται αφού τα ψηφοδέλτια στην Α και στη Β Αθηνών έχουν δοθεί στη δημοσιότητα με αλφαβητική σειρά.

Εκτός ψηφοδελτίων μένει τελικά ο Αλέξης Μητρόπουλος.

19

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

14 σχόλια
Δεν θα μου κάνει εντύπωση εαν τα κόμματα κατεβάσουν και κάποια στιγμή καρτούν για υποψήφιους .Θα πρότεινα Μπομπ Σφουγγαράκη για αρχή ....έτσι για να πάρουμε ψήφους απ όλο το Βυθό του Μπικίνι ...ΕΛΕΟΣ
Αυτό είναι λοιπόν το καινούργιο πάνω στο οποίο έχει στηρίξει την προεκλογική του καμπάνια ο Τσίπρας; Η λογική,ψάχνουμε υποψηφιους βάση της αναγνωρισιμότητας τους χωρίς να δίνουμε δεκάρα για το αν έχουν πολιτική σκέψη,αξία και ικανότητες να αναλάβουν κάποιο δημόσιο πόστο με ευθύνες τεράστιες δεδομένης της γενικότερης κατάστασης; Και στην τελική τι θέλει ο Τσίπρας; την ώρα που θα βρεθούμε στην κάλπη να πούμε "ααα τη Ραλία θα ψηφίσω,την θυμάμαι απ το φειμ στορι,πολύ καλό κορίτσι". Ε λοιπόν όχι συνομήλικε Τσίπρα,γέρασες νωρίς και εσύ και οι ιδέες σου,έγινες αυτό που υποτίθεται ήθελες να αλλάξεις όταν είμασταν στο λύκειο,έχουν ξαναγίνει αυτά τα κολπάλκια από πολιτευτές με τα διπλάσια χρόνια από σένα,γιαυτό τώρα μη μου πουλάς δράκους για καινούρια και άφθαρτα,ευχαριστώ πολύ δε θα πάρω..
Ρε παιδιά θα σκασω.Τί ξερει τώρα η Ραλλία για να μπει και στη βουλή; Ας κάτσει στη σκηνή να τραγουδάει, άντε, οι νεοι δημοσιοι υπάλληλοι είναι οι βουλευτές.
Μάλλον επιλέχθηκε σαν εκπρόσωπος της LGBT κοινότητας. Αν θέλουμε να είμαστε κακοπροαίρετοι, για να αρπάξει ψήφους από την κοινότητα στην οποία υποσχέθηκε διάφορα ο Τσίπρας αλλά δεν έκανε τίποτα, οπότε τους πετάει ένα ψίχουλο.

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ