Φέιγ βολάν κατά Πάγκαλου στο Δίστομο

Φέιγ βολάν κατά Πάγκαλου στο Δίστομο Facebook Twitter
0

Σήμερα είναι η επέτειος της σφαγής του Διστόμου από τους Γερμανούς. Στην πόλη θα γίνουν εκδηλώσεις μνήμης ενώ αναμένεται και η εκδίκαση της προσφυγής από τη Γερμανία στη Χάγη εναντίον της απόφασης του ιταλικού ανωτάτου δικαστηρίου που δικαιώνει τους συγγενείς των θυμάτων. Στις εκδηλώσεις οι οποίες θα γίνουν σήμερα στο Δίστομο επρόκειτο να παραστεί ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος, όμως τελεικά ματαιώθηκε η επίσκεψη του. Όπως γράφει το newsbeast, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Βοιωτίας Δημήτρης Καραμάνης δήλωσε ότι αιτία της ματαίωσης ήταν το ενδεχόμενο διαμαρτυριών και επεισοδίων σε βάρος του. Στους δρόμους του Διστόμου έπεσαν και φέιγ βολάν με απειλητικά συνθήματα.

Φέιγ βολάν κατά Πάγκαλου στο Δίστομο Facebook Twitter
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ LIVE ΟΜΙΛΙΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης στη σύνοδο Διατλαντικής Ενεργειακής Συνεργασίας: Να σταματήσει η ροή ρωσικού αερίου μέσω Τουρκίας

Σε χθεσινό του μήνυμα ο πρωθυπουργός μίλησε για «νέο κεφάλαιο στην ενεργειακή ιστορία της Ελλάδος, μια ιστορική στιγμή, μια πράξη ευθύνης και προοπτικής»
LIFO NEWSROOM
ΠΑΣΟΚ: Ζητά αποκατάσταση της άνισης μεταχείρισης των θυμάτων και συγγενών της τραγωδίας στο Μάτι

Πολιτική / ΠΑΣΟΚ: Ζητά αποκατάσταση της άνισης μεταχείρισης των θυμάτων και συγγενών της τραγωδίας στο Μάτι

Με πρωτοβουλία της βουλευτού του ΠΑΣΟΚ, Μιλένας Αποστολάκη, κατατέθηκε σήμερα κοινοβουλευτική ερώτηση προς τους υπουργούς Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων και Υγείας
LIFO NEWSROOM