Το ευχαριστήριο tweet Μητσοτάκη σε Μακρόν: «Aληθινός φίλος της Ελλάδας»

Το ευχαριστήριο tweet Μητσοτάκη σε Μακρόν: «Aληθινός φίλος της Ελλάδας» Facebook Twitter
Το ευχαριστώ Μητσοτάκη σε Μακρόν - EUROKINISSI
0

Με ένα Tweet στα γαλλικά ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ευχαρίστησε το Γάλλο πρόεδρο για τη στήριξή του στην Ελλάδα, με ενίσχυση της γαλλικής στρατιωτικής παρουσίας στη Μεσόγειο.

«Ευχαριστώ τον πρόεδρο Μακρόν για την αλληλεγγύη του. Ο Εμανουέλ Μακρόν είναι αληθινός φίλος της Ελλάδας αλλά και ένθερμος υπερασπιστής των ευρωπαϊκών αξιών και του διεθνούς δικαίου» έγραψε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός στο Twitter. 

Χθες, ο Γάλλος πρόεδρος, σε μια κίνηση στήριξης προς την Ελλάδα, έστειλε ηχηρό μήνυμα προς την Άγκυρα, καθώς προανήγγειλε ενίσχυση της γαλλικής στρατιωτικής παρουσίας, ζητώντας ταυτόχρονα σεβασμό στο διεθνές Δίκαιο και καλώντας την Τουρκία να σταματήσει τις μονομερείς ενέργειες.

Κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχε με τον πρωθυπουργό εξέφρασε την ανησυχία του για τις εντάσεις που προκαλούνται από τις μονομερείς αποφάσεις της Τουρκίας σε ό,τι αφορά τις πετρελαϊκές έρευνες, οι οποίες θα πρέπει να σταματήσουν για να υπάρξει διάλογος μεταξύ των γειτονικών χωρών και συμμάχων στους κόλπους του ΝΑΤΟ.

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΕΤΡΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Πολιτική / Μέτρα για αγρότες: Αυτές είναι οι κυβερνητικές παρεμβάσεις - Ρεύμα στα 8,5 λεπτά και app για επιστροφή ΕΦΚ

Όπως ανέφεραν στην εξειδίκευση των μέτρων, 16 από τα 27 αιτήματα των αγροτών έχουν επιλυθεί ή αντιμετωπίζονται θετικά, 4 είναι υπό επεξεργασία και 7 είναι εκτός δημοσιονομικού πλαισίου
THE LIFO TEAM
Μαρινάκης σε αγρότες: «Την Τετάρτη η κυβέρνηση θα εξειδικεύσει τα μέτρα, δεν υπάρχουν άλλα ούτε υπομονή»

Πολιτική / Μαρινάκης σε αγρότες: «Την Τετάρτη η κυβέρνηση θα εξειδικεύσει τα μέτρα, δεν υπάρχουν άλλα- ούτε υπομονή»

«Είναι καλό όσοι θέλουν να έρθουν να συζητήσουμε αυτές τις ανακοινώσεις, εμείς θα τις κάνουμε είτε έρθουν είτε όχι» ξεκαθάρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
THE LIFO TEAM
ΤΑΣΟΥΛΑΣ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ

Πολιτική / Το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα Τασούλα: Ας είναι το νέο έτος μια ευκαιρία να αλλάξουμε όλα όσα μας πληγώνουν

«Η Ελλάδα χρειάζεται περισσότερη ειλικρίνεια στη δημόσια ζωή και λιγότερη στρεψοδικία και τοξικότητα στα κοινωνικά δίκτυα και στην πολιτική» τόνισε μεταξύ άλλων
THE LIFO TEAM