Εύα Καϊλή: Ολοκληρώθηκε η ακρόαση - Σε λίγο η απόφαση για την αποφυλάκισή της ή μη

Έυα Καϊλή: Ολοκληρώθηκε η ακρόαση - Βασανιστήρια που θυμίζουν Μεσαίωνα κατήγγειλαν οι δικηγόροι της Facebook Twitter
Φωτ.: ΣΚΑΪ
0

Για βασανιστήρια και μεσαιωνικές συνθήκες κράτησης έκαναν λόγο οι δικηγόροι της Εύας Καϊλή

Μιλώντας μετά την ολοκλήρωση της ακροαματικής διαδικασίας και εν αναμονή της απόφασης του δικαστικού συμβουλίου για το αν θα παραμείνει προφυλακισμένη ή αν θα αποφυλακιστεί με περιοριστικούς όρους, οι κύριοι Δημητρακόπουλος και Ριζόπουλος κατήγγειλαν πως η πελάτισσά τους έμεινε στην απομόνωση για έξι ώρες, χωρίς να έχει τη δυνατότητα ούτε να ζεσταθεί, ούτε να περιποιηθεί τον εαυτό της, κάνοντας λόγο για βασανιστήρια που θυμίζουν Μεσαίωνα και έκανε λόγο για παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

«Όπως συμβαίνει στις γυναίκες μία φορά το μήνα είχε πολύ αίμα και δεν της επέτρεψαν ούτε να πλυθεί. Όλα αυτά σημαίνουν βασανιστήρια, όλα αυτά παραβιάζουν την ευρωπαϊκή σύμβαση για τα ανθρώπινα δικαιώματα, όλα αυτά θυμίζουν Μεσαίωνα» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Δημητρακόπουλος στις κάμερες.

Παράλληλα στην απολογία της αναφέρθηκε στο γεγονός ότι έχει ένα παιδί 22 μηνών που δεν μπορεί να μένει μόνο του, καθώς το βλέπει μόνο μια φορά τον μήνα.

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΛΕΝΗ ΓΛΥΚΑΤΖΗ ΑΡΒΕΛΕΡ ΠΕΘΑΝΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Πολιτική / Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ: Ο πολιτικός κόσμος αποχαιρετά την κορυφαία βυζαντινολόγο και ακαδημαϊκό

Η Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 100 ετών   - «Με δίδαξε τη σημασία του έργου και του αποτελέσματος. Ώστε το “αν” να γίνεται “να”, όπως μου έλεγε η ίδια», αναφέρει ο Κυριάκος Μητσοτάκης
THE LIFO TEAM
ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 200 ΒΕΛΓΟΣ ΣΥΛΛΕΚΤΗΣ

Πολιτική / Καισαριανή: Δρομολογούνται διαδικασίες από το ΥΠΠΟ για τις φωτογραφίες με τους 200 εκτελεσθέντες - Τι λέει ο συλλέκτης που τις έχει

Όσα φανέρωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης - Ανοιχτός σε διάλογο με τις ελληνικές Αρχές δηλώνει ο Βέλγος συλλέκτης
THE LIFO TEAM
ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΣΥΡΙΖΑ

Πολιτική / Νίκος Παππάς: Οριστικά εκτός ΣΥΡΙΖΑ μετά το επεισόδιο με τον δημοσιογράφο Νίκο Γιαννόπουλο

Πηγές της Κουμουνδούρου ανέφεραν ότι είχαν ζητήσει «άμεσα στην επιτροπή δεοντολογίας τη διαγραφή του από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ» για την «απαράδεκτη συμπεριφορά του»
THE LIFO TEAM