Επίσκεψη Μητσοτάκη στη βάση των Καναντέρ - «Προτεραιότητα η επισκευή των αεροσκαφών μας»

Επίσκεψη Μητσοτάκη στη βάση των Καναντέρ - «Προτεραιότητα η επισκευή των αεροσκαφών μας» Facebook Twitter
EUROKINISSI
1

Τη βάση των πυροσβεστικών αεροσκαφών τύπου Καναντέρ, στο στρατιωτικό αεροδρόμιο της Ελευσίνας, επισκέφτηκε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μάλιστα, ο πρόεδρος της ΝΔ ανάρτησε και σχετικό βίντεο στους λογαριασμούς του στα social media.

Ο κ. Μητσοτάκης συναντήθηκε με τον διοικητή, Ταξίαρχο Κυριάκο Παναγιωτόπουλο, και στη συνέχεια επισκέφθηκε την 355 Μοίρα Τακτικών Μεταφορών, όπου και συναντήθηκε με τους πιλότους των πυροσβεστικών αεροσκαφών CL-415 και CL-215, οι οποίοι επιχειρούσαν στις πρόσφατες πυρκαγιές στην Κινέτα και την Πεντέλη.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης συνομίλησε και με τους μηχανικούς της μοίρας, οι οποίοι παρουσίασαν τον τρόπο λειτουργίας των αεροσκαφών, καθώς και τις ελλείψεις που υπάρχουν, με αποτέλεσμα ορισμένα αεροσκάφη να είναι καθηλωμένα.

Στη συνομιλία που είχε με τους πιλότους και το προσωπικό, ο κ. Μητσοτάκης τόνισε ότι αποτελεί προτεραιότητά του η επισκευή και η συντήρηση των αεροσκαφών μας, ώστε να διασφαλίζεται τόσο η ασφάλεια των χειριστών όσο και η επιχειρησιακή αποτελεσματικότητα και ευχαρίστησε θερμά το Ιπτάμενο και Τεχνικό προσωπικό για τον αγώνα που δίνει.

Επισήμανε, τέλος, ότι οι πρόσφατες πυρκαγιές αποτέλεσαν μια εθνική τραγωδία που δεν πρέπει να επαναληφθεί ποτέ ξανά.

 
Πολιτική
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ