Ένταση μεταξύ Τσακαλώτου-Βαρβιτσιώτη για τις γυναίκες

Ένταση μεταξύ Τσακαλώτου-Βαρβιτσιώτη για τις γυναίκες Facebook Twitter
ΑΠΕ/ΜΠΕ
4

Ανέβηκαν οι τόνοι στη Βουλή μεταξύ του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου και του βουλευτή της Ν.Δ. και εισηγητή της Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη.

Ο κ. Βαρβιτσιώτης ανέφερε ότι στο υπερταμείο τοποθετήθηκε μία γυναίκα που είναι σύζυγος βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, αναφορά που προκάλεσε την αντίδραση του κ. Τσκαλώτου, ο οποίος φώναξε: «Είσαι χυδαίος».

Όταν ολοκληρώθηκε η ομιλία του βουλευτή της Ν.Δ. ο υπουργός είπε:  «Παραφέρθηκα όταν είπα ότι είστε χυδαίος. Αυτό που είπατε είναι χυδαίο. Μετά από 100 χρόνια φεμινιστικού κινήματος πρέπει να μάθετε ότι οι γυναίκες δεν είναι ούτε του ανδρός τους ούτε του πατρός. Έχουν τη δική τους υπόσταση».

Προκλήθηκε όμως ένταση στα έδρανα της Ν.Δ. από την κ. Ασημακοπούλου που φώναζε προς τον κ. Τσακαλώτο, ο οποίος σχολίασε ότι «η χυδαιότητα είναι να λέτε ότι έχουμε προτείνει ένα τραπεζικό, ένα πανεπιστημιακό και μία γυναίκα αλλουνού».

Μετά την τοποθέτησή του ο υπουργός Οικονομικών σηκώθηκε για να αποχωρήσει από την ολομέλεια και ο κ. Βαρβιτσιώτης του απάντησε «προφανώς οι μόνες άξιες γυναίκες είναι αυτές που είναι σύζυγοι βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ».

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ