Εμφύλιος στους κόλπους της Ελληνικής Λύσης: Στο κρατητήριο ο Νάσικας μετά από μήνυση του Βελόπουλου

Εμφύλιος στους κόλπους της Ελληνικής Λύσης: Στο κρατητήριο ο Νάσικας μετά από μήνυση του Βελόπουλου Facebook Twitter
Eurokinissi
5

Σε εμφύλιο εξελίσσεται η αντιπαράθεση μεταξύ του πρώτου σε σταυρούς με την Ελληνική Λύση στη Λάρισα, Θανάση Νασίκα, και του προέδρου του κόμματος, Κυριάκου Βελόπουλου, μετά την απόφασή του ίδιου να κρατήσει την έδρα της Λάρισας, στερώντας το βουλευτικό αξίωμα από τον πρώτο.

Ο κ. Νασίκας χαρακτήρισε σε δήλωσή του τον κ. Βελόπουλο «άφιλο και ανέντιμο», ενώ σημείωνε επίσης ότι μέχρι την τελευταία στιγμή είχε τη διαβεβαίωση πως δε θα κρατούσε την έδρα της Λάρισας.

Οι δηλώσεις του κ. Νασίκα προκάλεσαν την αντίδραση του κ. Βελόπουλου, με αποτέλεσμα ο πρώην δήμαρχος Τυρνάβου να οδηγηθεί στο αυτόφωρο με τις κατηγορίες της απειλής και της συκοφαντικής δυσφήμισης.

Μάλιστα, με τις ίδιες κατηγορίες φέρεται να βαρύνεται και ο γιος του Θανάση Νασίκα.

Με πληροφορίες από Onlarissa

Πολιτική
5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

4 σχόλια
Ιερό μένος κατέλαβε τον "ιεραποστολικό" κ. Βελόπουλο (και η αμφισβήτηση αυτού του ρόλου του, είναι η αιτία αυτού του σχολίου).Τέτοιο μένος, που ούτε τα χριστιανικά του πιστεύω τον συγκράτησαν, έναντι μάλιστα του "αδελφού" υποψήφιου με το κόμμα του και πρώτου σε σταυρούς κ. Νασίκα. Προάγγελος τι σόου έχουμε να δούμε, όταν αμφισβητείται ποιος είναι ο ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ που έχει το θεϊκό χρίσμα να εκπροσωπεί την Ελληνική Λύση του Ενός και Μοναδικού Έλληνα...Και που παρά τον ιεραποστολικό του ρόλο, αμοίβεται βέβαια και με 7000 € τον μήνα. Θεός-θεός, αλλά ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΑΡΑΔΑΚΙ από το 100 % των φορολογούμενων πολιτών.Αν σε λίγο τοποθετηθεί επί του θέματος και η κ. Λουκά, θα βοηθήσει στον σχηματισμό αντικειμενικότερης άποψης.Σκοταδιστικός Μεσαίωνας τελικά, που - εν έτει 2019 στην Ελλάδα - ζήτησε και πέτυχε θορυβώδη εκπροσώπηση στην Ελληνική Βουλή από παραπάνω του 3% των ψηφοφόρων...Υπομονή. Το 97 % να τους αγνοήσει και να κοιτάει μπροστά.
Κάποτε εκτός από το καταστατικό στα κόμματα θα πρέπει να γίνεται και ενδελεχής έλεγχος και αναφορικά με το ποιόν τους (βλ. ΧΑ) αλλά και με τα οικονομικά τους.Δεν μπορεί να γίνεται παρωδία το ελληνικό κοινοβούλιο για τα συμφέροντα του ξανθού γένους.
Γιατί να μην γίνεται; Να γίνεται, να γίνεται. Αυτούς εκλέγουμε, αυτοί μας αξίζουν. Δεν μπορεί πάντα να υπάρχει κάποιος να μας προστατεύει από τις ίδιες μας τις επιλογές. Όσον αφορά την ίδια την είδηση... Άρχισαν κιόλας τα όργανα. Πολύ γέλιο....

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ