Εκτός Βουλής η Γκερέκου

Εκτός Βουλής η Γκερέκου Facebook Twitter
Menelaos Myrillas / SOOC
4

Εκτός Βουλής μένει τελικά η Άντζελα Γκερέκου η οποία κατέβηκε υποψήφια με τη Ν.Δ. στην Κέρκυρα αφού ο συνυποψήφιος της κ. Γκίκας προηγείται με μεγάλη διαφορά.

Δεν εκλέγεται επίσης ο Κώστας Μαρκόπουλος στην Εύβοια όπου η Ν.Δ. βγάζει έναν βουλευτή, τον Σίμο Κεδίκογλου.

Έναν βουλευτή βγάζει η Ν.Δ. και στα Τρίκαλα (Σκρέκας) με αποτέλεσμα να μένει εκτός ο Μ. Ταμήλος που έρχεται 4ος.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κοινή δήλωση Ελλάδας, Γαλλίας, Βρετανίας, Δανίας και Σλοβενίας: «Το Ισραήλ να ανακαλέσει άμεσα την απόφαση για τη Γάζα»

Πολιτική / Κοινή δήλωση Ελλάδας, Γαλλίας, Βρετανίας, Δανίας και Σλοβενίας: «Το Ισραήλ να ανακαλέσει άμεσα την απόφαση για τη Γάζα»

Στη δήλωση αναφέρεται ότι το σχέδιο «κινδυνεύει να παραβιάσει το διεθνές ανθρωπιστικό δίκαιο» και ότι «θα θέσει σε κίνδυνο τις ζωές όλων των αμάχων στη Γάζα»
LIFO NEWSROOM
Λένα Σαμαρά: Η επίσημη ανακοίνωση της ΥΠΕ για τον θάνατό της

Πολιτική / Λένα Σαμαρά: Η επίσημη ανακοίνωση της ΥΠΕ για τον θάνατό της

«Κατά την διάρκεια της διερεύνησης των αιτιών της κατάστασης της, η ασθενής παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του νοσοκομείου η ασθενής κατέληξε» αναφέρει η ανακοίνωση
LIFO NEWSROOM
Γεωργιάδης για θάνατο Λένας Σαμαρά: Ο νευρολόγος του Σισμανόγλειου ζήτησε τη μεταφορά της στον Ευαγγελισμό

Πολιτική / Γεωργιάδης για θάνατο Λένας Σαμαρά: Ο νευρολόγος του Σισμανόγλειου ζήτησε τη μεταφορά της στον Ευαγγελισμό

« Δυστυχώς έπαθε ανακοπή μέσα στο Νοσοκομείο. Δεν είναι όλα πολιτική. Δείξτε επιτέλους λίγο σεβασμό» αναφέρει σε ανάρτησή του ο υπουργός υγείας
LIFO NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Ακομη μια ευχαριστη ειδηση.Διοτι,ανεξαρτητα με το σε ποιο κομμα προσκειται εκαστος,τυχοδιωκτικες πρακτικες οπως αυτη της κας Γκερεκου, η οποια εγκατελειψε το κομμα που την εκανε βουλευτη και υπουργο και μεταπηδησε σε αλλο, μονο και μονο για να διασφαλισει(οπως πιστευε)την "εδρα"της,πρεπει να αποδοκιμαζονται με τον πλεον κατηγορηματικοτροπο.Ειδικα οταν αυτο γινεται ,κυριολεκτικα, την "τελευταια στιγμη",αυτο αγγιζει τα ορια της αθλιοτητας.Τα συγχαρητηρια μου στους Κερκυραιους,και ειδικα στους νεοδημοκρατες ψηφοφορους,οι οποιοι αποδοκιμασαν εμπρακτα αυτη την απαραδεκτη πολιτικη συμπεριφορα.