Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Πάνω από 110.000 ψήφισαν- Παράταση ζητά ο Παππάς

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Πάνω από 110.000 ψήφισαν- Παράταση ζητά ο Παππάς Facebook Twitter
Φωτ.: EUROKINISSI
0

Η προσέλευση στις κάλπες για την ανάδειξη του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ξεπερνά τις προσδοκίες στελεχών της Κουμουνδούρου και δεν αποκλείεται να δοθεί παράταση στη διαδικασία. 

Έως περίπου τις 18:00 το απόγευμα της Κυριακής περισσότερα από 110.000 άτομα είχαν προσέλθει στις κάλπες για να ψηφίσουν τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ. Από αυτούς, περίπου το 25% (28.000 άτομα) ήταν νέα μέλη του κόμματος, αναφέρουν πληροφορίες της ΕΡΤ. 

Ο Νίκος Παππάς- ένας εκ των πέντε υποψηφίων για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ- με διαδοχικές αναρτήσεις του ζήτησε να παραταθεί η διαδικασία, ενώ την ίδια ώρα υπάρχουν ουρές σε αρκετά εκλογικά τμήματα. 

«Η συμμετοχή του δημοκρατικού κόσμου ξεπερνάει και τις πιο αισιόδοξες προσδοκίες. Ας κάνουμε όλοι τα πάντα, για την ισχυροποίηση της παράταξης. Θεωρώ αυτονόητο ότι η ΚΕΦΕ θα δώσει παράταση της διαδικασίας, όπου παραστεί ανάγκη», δήλωσε ο Νίκος Παππάς. 

Μέχρι στιγμής οι άλλοι τέσσερις υποψήφιοι- Έφη Αχτσιόγλου, Ευκλείδης Τσακαλώτος, Στέφανος Κασσελάκης και Στέφανος Τζουμάκας- δεν έχουν κάνει κάποια τοποθέτηση για την παράταση της διαδικασίας. 

Ο αρχικός σχεδιασμός ήταν να κλείσουν στις 20:00 οι κάλπες, ενώ τα πρώτα αποτελέσματα αναμένονται μία ώρα αργότερα.

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ποιος θα κερδίσει στην κούρσα της διαδοχής στον ΣΥΡΙΖΑ;

LiFO politics / Ποιος θα κερδίσει στην κούρσα της διαδοχής στον ΣΥΡΙΖΑ;

Η Βασιλική Σιούτη συνομιλεί με τους δημοσιογράφους της LiFO, Άρη Δημοκίδη, Γιάννη Πανταζόπουλο και Νίκο Ευσταθίου για τη διαδοχή στον ΣΥΡΙΖΑ και τους υποψήφιους που διεκδικούν την ηγεσία. Σχολιάζουν τα θέματα που κυριάρχησαν στις καμπάνιες των υποψηφίων, το πολιτικό παρασκήνιο, καθώς και τα χαρακτηριστικά των υποψηφιοτήτων.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τάσος Γιαννίτσης: «Η Ε.Ε. με έχει απογοητεύσει»

LiFO politics / Τάσος Γιαννίτσης: «Η Ε.Ε. με έχει απογοητεύσει»

«Η Ελλάδα, μετά την κρίση του 2009, έχει μεν ορθοποδήσει –από το 2017-2018 και μετά δεν είναι εκεί που ήταν–, αλλά υπάρχει ένα κλίμα που βαραίνει. Και οικονομικά και κοινωνικά και ίσως και πολιτικά»: Ο ομότιμος καθηγητής Οικονομικών του Πανεπιστημίου Αθηνών και πρώην υπουργός των κυβερνήσεων Σημίτη μιλά στη Βασιλική Σιούτη.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Η συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν θα γίνει στο «Türkevi» την Tρίτη στις 21:00 ώρα Ελλάδας

Πολιτική / Η συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν θα γίνει στο «Türkevi» την Tρίτη στις 21:00 ώρα Ελλάδας

Η σύνθεση θα είναι 1 + 2, δηλαδή οι δύο ηγέτες, οι υπουργοί Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης και Χακάν Φιντάν και οι διπλωματικοί σύμβουλοι Μίλτος Νικολαϊδης και Τσαγατάι Κιλίτς
LIFO NEWSROOM
Στο Ωνάσειο Σχολείο Περιστερίου ο Κυριάκος Μητσοτάκης: «Συνεχίζουμε να επενδύουμε στη δημόσια παιδεία»

Πολιτική / Στο Ωνάσειο Σχολείο Περιστερίου ο Κυριάκος Μητσοτάκης: «Συνεχίζουμε να επενδύουμε στη δημόσια παιδεία»

Ο πρωθυπουργός αποκάλυψε ακόμη ότι ο ίδιος επέμεινε να δημιουργηθεί ένα από τα σχολεία στο Περιστέρι, χαρακτηρίζοντας την πρωτοβουλία «ιδιαίτερα σημαντική»
LIFO NEWSROOM