Εκλογές 2023: Ποιες διασημότητες μπαίνουν στη Βουλή και ποιες μένουν εκτός

Εκλογές 2023: Ποιες διασημότητες μπαίνουν στη Βουλή και ποιες μένουν εκτός Facebook Twitter
Φωτ. Eurokinissi
0

Για ακόμη μια φορά στην Βουλή εισήλθαν μετά από τις δεύτερες εκλογές 2023 προσωπικότητες από τους χώρους του αθλητισμού και του πολιτισμού, καλλιτέχνες, δημοσιογράφοι και άλλοι.

Στη Βουλή θα βρίσκεται την νέα κοινοβουλευτική περίοδο μετά από τα αποτελέσματα των εκλογών 2023, για τη ΝΔ η μαραθωνοδρόμος και κάτοχος του ρεκόρ του Αυθεντικού Μαραθωνίου, Μαρία Πολύζου, αφού εκλέχθηκε στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας.

Στα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ θα βρεθούν η δημοσιογράφος και συγγραφέας Έλενα Ακρίτα, η δημοσιογράφος Ράνια Θρασκιά και η τραγουδίστρια Ραλλία Χρηστίδου.

Με το ΚΚΕ εκλέχθηκε η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Σεμίνα Διγενή καθώς και η Λιάνα Κανέλλη. Από την Πλεύση Ελευθερίας θέσεις στα Βουλή λαμβάνουν ο ηθοποιός Σπύρος Μπιμπίλας και η τραγουδίστρια των «Μπλε» Τζώρτζια Κεφαλά.

Παράλληλα πάντως δεν είναι λίγες και οι διασημότητες που δεν κατάφεραν να περάσουν το κατώφλι της Βουλής.

Μερικοί εξ αυτών είναι οι: Γιούρκας Σεϊταρίδης, Νόνη Δούνια, Μάριος Αθανασίου, Σταύρος Νικολαΐδης, Κλέων Γρηγοριάδης, Mιθριδάτης, Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, Άννα Χατζησοφιά, Αντώνης Ξυλούρης («Ψαραντώνης»), Βασίλης Τσιάρτας, Διονύσης Τσακνής, DJ Rico- Βαγγέλης Σερίφης, Ελένη Γερασιμίδου και αρκετοί άλλοι που συμπεριλήφθηκαν στα ψηφοδέλτια των κομμάτων. 

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μαρινάκης για Τσίπρα: «Την τελευταία φορά που είχε μιλήσει για λιμάνια, θάλασσες και φουρτούνες, ψάχναμε σωσίβιο»

Πολιτική / Μαρινάκης για Τσίπρα: «Την τελευταία φορά που είχε μιλήσει για λιμάνια, θάλασσες και φουρτούνες, ψάχναμε σωσίβιο»

«Θυμίζω ότι ακολούθησαν τα capital controls, οι κλειστές τράπεζες, το διχαστικό δημοψήφισμα και χρεώθηκε η χώρα μας πάνω από 100 αχρείαστα δισεκατομμύρια», είπε ο Παύλος Μαρινάκης.
LIFO NEWSROOM
Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ: «Η κυβέρνηση οδηγείται σε επικοινωνιακή πανωλεθρία στο θέμα Ρούτσι»

Πολιτική / Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ: «Η κυβέρνηση οδηγείται σε επικοινωνιακή πανωλεθρία στο θέμα Ρούτσι»

Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, διαφοροποιείται ανοιχτά από τη γραμμή της κυβέρνησης στο ζήτημα του πατέρα Ρούτσι, μετά τις πρώτες φωνές στελεχών και βουλευτών που εξέφρασαν δημόσια στήριξη προς τον απεργό πείνας
LIFO NEWSROOM
Για την ασφάλεια των παιδιών στο Διαδίκτυο συνομίλησε ο Μητσοτάκης με τον αντιπρόεδρο της Google

Πολιτική / Για την ασφάλεια των παιδιών στο Διαδίκτυο συνομίλησε ο Μητσοτάκης με τον αντιπρόεδρο της Google

Στη διάρκεια της συζήτησης έγινε αναφορά στις δράσεις που έχουν αναληφθεί τόσο σε εθνικό όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο για την ασφαλή πλοήγηση των ανηλίκων στο διαδίκτυο και την αντιμετώπιση φαινομένων ψηφιακού εθισμού
LIFO NEWSROOM