Εκλογές 2023: Νέο σποτ της ΝΔ με τον Μητσοτάκη- «Ήρθε η στιγμή να κάνουμε άλμα»

Εκλογές 2023: Νέο σποτ της ΝΔ με τον Μητσοτάκη- «Ήρθε η στιγμή να κάνουμε άλμα» Facebook Twitter
0

Νέο σποτ έβγαλε η Νέα Δημοκρατία, ενόψει των δεύτερων εκλογών 2023, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Στο προεκλογικό σποτ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης υπογραμμίζει ότι τίποτα δεν έχει κριθεί επισημαίνοντας ότι στις πρώτες εκλογές έγινε το πρώτο βήμα και τώρα «ήρθε η στιγμή να κάνουμε ένα άλμα». 

Παράλληλα, ζητά «ισχυρή εντολή», στις εκλογές της 25ης Ιουνίου, «για να κάνουμε πράξη τις μεγάλες αλλαγές». 

«Στις 21 Μαΐου η Ελλάδα αποφάσισε να μην γυρίσει πίσω, αλλά να προχωρήσει μπροστά. Οι πολίτες ψήφισαν για μια οικονομία που αναπτύσσεται, φέρνοντας σε όλους υψηλότερους μισθούς. Για μια καλύτερη δημόσια υγεία και παιδεία, ένα σύγχρονο και αποτελεσματικό κράτος και μια πατρίδα ασφαλή στο εσωτερικό και περήφανη στο εξωτερικό. Τίμησαν μια κυβέρνηση συνεπή στις δεσμεύσεις της, που δεν αρκείται στις επιτυχίες, αλλά προσπαθεί και διορθώνει τις αδυναμίες», αναφέρει ο Κυριάκος Μητσοτάκης. 

Το νέο σποτ περιλαμβάνει πλάνα από την προεκλογική περιοδεία του πρώην πρωθυπουργού. «Στις 21 Μαΐου μαζί μπορέσαμε να νικήσουμε. Στις 25 Ιουνίου ζητώ ισχυρή εντολή για να κάνουμε πράξη αυτές τις μεγάλες αλλαγές. Γιατί τίποτα δεν έχει κριθεί. Έγινε μόνο το πρώτο βήμα και τώρα ήρθε η στιγμή να κάνουμε ένα άλμα. Σταθερά, τολμηρά, μπροστά, για την αυτοδύναμη Ελλάδα», καταλήγει ο Κυριάκος Μητσοτάκης. 

Σήμερα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επανήλθε στην προεκλογική περιοδεία, μετά τη νόσησή του με κορωνοϊό, με επίσκεψη και ομιλία στη Νέα Ιωνία, ενώ απόψε θα παραχωρήσει συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ. 

«Η χώρα χρειάζεται, πρώτα και πάνω απ΄ όλα μία σταθερή κυβέρνηση, η οποία να μπορεί να οδηγήσει με ασφάλεια τη χώρα μας στο μέλλον και να αντιμετωπίσει τις μεγάλες γεωπολιτικές προκλήσεις της περιοχής», επεσήμανε μεταξύ άλλων στην ομιλία του. 
  
«Εάν θέλουμε, λοιπόν, να έχουμε μια σταθερή και ισχυρή πλειοψηφία που να μας επιτρέπει να εφαρμόσουμε το πρόγραμμά μας, ναι, μπορούμε και πρέπει να αυξήσουμε κι άλλο τα εκλογικά μας ποσοστά», τόνισε. 
 
Παράλληλα, άφησε αιχμές για το ΠΑΣΟΚ, αναφέροντας: «Έχουμε τον αέρα στα πανιά μας, κοιτάμε ψηλά, αλλά τα πόδια μας είναι στο έδαφος. Δεν είμαστε ούτε αλαζόνες, ούτε υπερόπτες. Αφήνουμε αυτές τις συμπεριφορές για κάποιους άλλους, οι οποίοι πάσχουν από το “σύνδρομο του μικρομεγαλισμού”, επειδή κατάφεραν και πήραν με το ζόρι ένα διψήφιο ποσοστό. Νομίζουν ότι πέτυχαν και κανέναν μεγάλο θρίαμβο». 

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Πλεύρης υπογράφει εγκύκλιο και καταργεί τον όρο «παράτυπη μετανάστευση» – Αντικαθίσταται με το «παράνομη»

Πολιτική / Ο Πλεύρης υπογράφει εγκύκλιο και καταργεί τον όρο «παράτυπη μετανάστευση» – Αντικαθίσταται με το «παράνομη»

Η εγκύκλιος δίνει κατεύθυνση για την εφαρμογή του άρθρου, που προβλέπει ποινή φυλάκισης τουλάχιστον δύο ετών για όσους παραμένουν παράνομα στη χώρα
LIFO NEWSROOM
Ντέμης Χασάμπης σε Μητσοτάκη: «Η Ελλάδα μπορεί να βρεθεί στην πρώτη γραμμή της τεχνητής νοημοσύνης»

Πολιτική / Ντέμης Χασάμπης σε Μητσοτάκη: «Η Ελλάδα μπορεί να βρεθεί στην πρώτη γραμμή της τεχνητής νοημοσύνης»

Συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον συνιδρυτή και διευθύνοντα σύμβουλο της Google DeepMind, Ντέμη Χασάμπη, και στελέχη της Google στο Μέγαρο Μαξίμου
LIFO NEWSROOM
Συνάντηση Μητσοτάκη – Μπέργκαμ: Μήνυμα «συνεργασίας» για το αμερικανικό LNG

Πολιτική / Συνάντηση Μητσοτάκη – Μπέργκαμ: Μήνυμα «συνεργασίας» για το αμερικανικό LNG

Ενίσχυση ελληνοαμερικανικής συνεργασίας στην ενέργεια – Στο τραπέζι LNG, διασυνδέσεις (Great Sea Interconnector, GREGY), ρόλος της ελληνικής ναυτιλίας και ο άξονας Αλεξανδρούπολη–Οδησσός.
LIFO NEWSROOM
Κασσελάκης για Τσίπρα: «Όλο αυτό το πράγμα είναι μια γελοιότητα»

Πολιτική / Κασσελάκης για Τσίπρα: «Όλο αυτό το πράγμα είναι μια γελοιότητα»

Ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατίας σχολίασε την πρόσφατη ομιλία του πρώην πρωθυπουργού, χαρακτηρίζοντάς την «χωρίς δυναμική» και ξεκαθάρισε πως δεν θα συνεργαστεί μαζί του, στην περίπτωση δημιουργίας νέου κόμματος
LIFO NEWSROOM