Έχει η θάλασσα σύνορα; Μια φράση του Τσίπρα προκαλεί αντιδράσεις

Έχει η θάλασσα σύνορα; Μια φράση του Τσίπρα προκαλεί αντιδράσεις Facebook Twitter
SOOC
19

Αντιδράσεις από μέρους της αντιπολίτευσης έχει προκαλέσει μία φράση που είπε ο Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνέντευξης Τύπου στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. «Μας έκαναν κριτική ότι δήθεν ανοίξαμε τα σύνορα. Ποια σύνορα; Έχει σύνορα η θάλασσα και δεν το ξέραμε;» αναρωτήθηκε ο πρώην Πρωθυπουργός απαντώντας στην κριτική της Ν.Δ. για το μεταναστευτικό και ακολούθησαν ανακοινώσεις, αρχικά από το Ποτάμι και στη συνέχεια από τη Νέα Δημοκρατία που σημειώνει ότι μα αυτή τη δήλωση ο κ. Τσίπρας αποδεικνύει το μέγεθος της άγνοιας του.

 «Με τη χθεσινή του δήλωση “ότι δεν έχει σύνορα η θάλασσα”, ο κ. Τσίπρας αποδεικνύει το μέγεθος της άγνοιάς του ως προς τα βασικά θέματα Διεθνούς Δικαίου και κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας μας. Αποδεικνύει άγνοια που τον καθιστά επικίνδυνο» αναφέρεται στη ανακοίνωση της ΝΔ.

«Ο παραιτηθείς Πρωθυπουργός, που διεκδικεί την επανεκλογή του, ας μάθει ότι η χώρα μας έχει θαλάσσια σύνορα, τα εθνικά χωρικά της ύδατα. Για όλα αυτά, κανένας δεν του είπε τίποτα; Ούτε ο κ. Καμμένος;» καταλήγει η ανακοίνωση της ΝΔ. 

19

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ