Έφη Αχτσιόγλου: Εύχομαι στον Στέφανο Κασσελάκη να έχει δύναμη στα νέα του καθήκοντα

Έφη Αχτσιόγλου: Εύχομαι στον Στέφανο Κασσελάκη να έχει δύναμη στα νέα του καθήκοντα Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Συγκινημένη η Έφη Αχτσιόγλου έφτασε πριν από λίγο στην Κουμουνδούρου όπου έκανε τις πρώτες της δηλώσεις μετά την ήττα της από τον Στέφανο Κασσελάκη για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ολοκληρώθηκε σήμερα μια κορυφαία δημοκρατική διαδικασία για τον ΣΥΡΙΖΑ. Η κοινωνία κοιτάζει προς τα εμάς. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι ήρθαν στην κάλπη. Θέλω να ευχαριστήσω τον Αλέξη Χαρίτση και τον Νάσο Ηλιόπουλο. Ευχαριστώ και τον μικρούλη μου γιο που έδειξε τεράστια υπομονή απέναντι στη μητέρα του και του υπόσχομαι ότι από αύριο θα πάνε όλα καλύτερα για εμάς», τόνισε η Έφη Αχτσιόγλου εμφανώς συγκινημένη.

«Αύριο ξεκινά ένας μεγάλος αγώνας για να δώσουμε προοπτική και ελπίδα στον κόσμο» πρόσθεσε.

Η Έφη Αχτσιόγλου είπε ότι τηλεφώνησε στον Στέφανο Κασσελάκη για να τον συγχαρεί ενώ σημείωσε πως «Εύχομαι να έχει δύναμη στα νέα του καθήκοντα».

«Δεν θα ξεμπερδέψετε με την αριστερά» φώναζε το συγκεντρωμένο πλήθος που βρέθηκε εκεί για να στηρίξει την Έφη Αχτσιόγλου.

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μαρινάκης για Λοβέρδο: «Τόσο κακό είναι που ένας άνθρωπος έχει απογοητευτεί από το πώς εξελίχθηκε το κόμμα του;»

Πολιτική / Μαρινάκης για Λοβέρδο: «Τόσο κακό είναι που ένας άνθρωπος έχει απογοητευτεί από το κόμμα του;»

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος χαρακτήρισε «δικαίωση» την προσχώρηση του Ανδρέα Λοβέρδου στη Νέα Δημοκρατία - «Φεύγουν από αλλού ο ένας μετά τον άλλον και έρχονται στη ΝΔ»
LIFO NEWSROOM
Ο Πλεύρης υπογράφει εγκύκλιο και καταργεί τον όρο «παράτυπη μετανάστευση» – Αντικαθίσταται με το «παράνομη»

Πολιτική / Ο Πλεύρης υπογράφει εγκύκλιο και καταργεί τον όρο «παράτυπη μετανάστευση» – Αντικαθίσταται με το «παράνομη»

Η εγκύκλιος δίνει κατεύθυνση για την εφαρμογή του άρθρου, που προβλέπει ποινή φυλάκισης τουλάχιστον δύο ετών για όσους παραμένουν παράνομα στη χώρα
LIFO NEWSROOM
Ντέμης Χασάμπης σε Μητσοτάκη: «Η Ελλάδα μπορεί να βρεθεί στην πρώτη γραμμή της τεχνητής νοημοσύνης»

Πολιτική / Ντέμης Χασάμπης σε Μητσοτάκη: «Η Ελλάδα μπορεί να βρεθεί στην πρώτη γραμμή της τεχνητής νοημοσύνης»

Συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον συνιδρυτή και διευθύνοντα σύμβουλο της Google DeepMind, Ντέμη Χασάμπη, και στελέχη της Google στο Μέγαρο Μαξίμου
LIFO NEWSROOM
Συνάντηση Μητσοτάκη – Μπέργκαμ: Μήνυμα «συνεργασίας» για το αμερικανικό LNG

Πολιτική / Συνάντηση Μητσοτάκη – Μπέργκαμ: Μήνυμα «συνεργασίας» για το αμερικανικό LNG

Ενίσχυση ελληνοαμερικανικής συνεργασίας στην ενέργεια – Στο τραπέζι LNG, διασυνδέσεις (Great Sea Interconnector, GREGY), ρόλος της ελληνικής ναυτιλίας και ο άξονας Αλεξανδρούπολη–Οδησσός.
LIFO NEWSROOM
Κασσελάκης για Τσίπρα: «Όλο αυτό το πράγμα είναι μια γελοιότητα»

Πολιτική / Κασσελάκης για Τσίπρα: «Όλο αυτό το πράγμα είναι μια γελοιότητα»

Ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατίας σχολίασε την πρόσφατη ομιλία του πρώην πρωθυπουργού, χαρακτηρίζοντάς την «χωρίς δυναμική» και ξεκαθάρισε πως δεν θα συνεργαστεί μαζί του, στην περίπτωση δημιουργίας νέου κόμματος
LIFO NEWSROOM