Δημοσκόπηση MRB: Προβάδισμα 10,9% της ΝΔ - Αρνητικές απόψεις για ΔΕΘ και ανασχηματισμό

Δημοσκόπηση MRB: Προβάδισμα 11,9% της ΝΔ - Αρνητικές απόψεις για ΔΕΘ και ανασχηματισμό Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας έναντι του ΣΥΡΙΖΑ καταγράφεται στην πρώτη δημοσκόπηση μετά τις κυβερνητικές εξαγγελίες στη ΔΕΘ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την δημοσκόπηση της MRB, που διενεργήθηκε για λογαριασμό του Star Channel, στην πρόθεση ψήφου χωρίς αναγωγή επί των εγκύρων ψηφοδελτίων,  καταγράφεται διαφορά ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ στο 10,9% με τα ποσοστά να διαμορφώνονται ως εξής:  ΝΔ  34,6%, ΣΥΡΙΖΑ 23,7%,  ΚΙΝΑΛ 7 %, ΚΚΕ5,3%,  ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ 3,70%, ΜέΡΑ25 3% κλπ. 

δημοσκόπηση Facebook Twitter

Στην πρόθεση ψήφου με αναγωγή επί των εγκύρων ψηφοδελτίων, η διαφορά αυξάνεται στο 11,9%, με την ΝΔ να συγκεντρώνει ποσοστό 37,8% και να ακολουθεί  ακολουθούν: ΣΥΡΙΖΑ 25,9%, ΚΙΝΑΛ 7,7%, ΚΚΕ 5,8% ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ 4,0%, ΜέΡΑ25 3,3% κλπ.

δημοσκόπηση Facebook Twitter

Στο ερώτημα της αξιολόγησης της κυβερνητικής θητείας της ΝΔ, με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ποσοστό 58,2% του συνόλου των ερωτηθέντων κρίνουν αρνητικά ή ή μάλλον αρνητικά ενώ ποσοστό 39,9% του συνόλου έχουν αντίθετη άποψη.

δημοσκόπηση Facebook Twitter

Σε ότι αφορά στην αξιολόγηση του ΣΥΡΙΖΑ, το 70% του συνόλου των ερωτηθέντων την αξιολογεί αρνητικά ή μάλλον αρνητικά, έναντι 25,1% που την αξιολογεί θετικά ή μάλλον θετικά.   

δημοσκόπηση Facebook Twitter

Σε ό,τι αφορά τα μέτρα που εξήγγειλε στη ΔΕΘ, ο πρωθυπουργός, ποσοστό 58,4% των ερωτηθέντων τα αξιολογεί ως «καθόλου ή λίγο αποτελεσματικά», ενώ ποσοστό 30,4% ως «πολύ ή αρκετά» αποτελεσματικά. 

δημοσκόπηση Facebook Twitter

Επιπλέον ποσοστό 50% εκτιμά ότι ο ανασχηματισμός κινείται «μάλλον ή σίγουρα προς τη λάθος κατεύθυνση, έναντι 25,1% που εκτιμά ότι «κινείται σίγουρα ή μάλλον προς τη σωστή κατεύθυνση».   

δημοσκόπηση Facebook Twitter

Στην αξιολόγηση των προσώπων που ανέλαβαν νέες υπουργικές θέσεις, στον ανασχηματισμό 55,3% κρίνει μεταξύ άλλων αρνητικά την τοποθέτηση Πλεύρη ως υπουργός Υγείας. Σχεδόν ισάξια τα ποσοστά της θετικής και αρνητική γνώμης για τους Θεοδωρικάκο και Στυλιανίδη.

δημοσκόπηση Facebook Twitter

Σε ότι, αφορά στην διαχείριση της πανδημίας από την κυβέρνηση, ποσοστό 54% έχει αρνητική ή μάλλον αρνητική άποψη ενώ 39,9% θετική ή μάλλον θετική.

δημοσκόπηση Facebook Twitter


    

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ