Δημοσκόπηση Alco: Στο 13,6% η διαφορά μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ

Δημοσκόπηση Alco: Πάνω από 13 μονάδες η διαφορά μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ Facebook Twitter
0

Στις 13,6 μονάδες διαμορφώνεται η διαφορά μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ, με βάση τα στοιχεία της τελευταίας δημοσκόπησης της εταιρείας ALCO, η οποία παρουσιάστηκε απόψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού OPEN.

Στην πρόθεση ψήφου επί των εγκύρων η ΝΔ συγκεντρώνει 37,4% και ο ΣΥΡΙΖΑ 23,8% .Ακολουθούν το ΚΙΝΑΛ με 5,9%, το ΚΚΕ με 5,6%, η Ελληνική Λύση με 4,2% και το ΜέΡΑ25 με 2,9%.

Δημοσκόπηση Alco: Πάνω από 13 μονάδες η διαφορά μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ Facebook Twitter

Την ίδια ώρα, ένας στους δύο (51%) εκφράζει δυσαρέσκεια για τα μέτρα της κυβέρνησης για την πανδημία και η πλειοψηφία (64%) θεωρεί ότι οι πρόσφατες αποφάσεις της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων επηρεάζονται από τις επιθυμίες της κυβέρνησης.

Οι περισσότεροι πολίτες εμφανίζουν «κόπωση» με τα μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας, με το 51% να δηλώνει ότι δεν είναι ικανοποιημένο έναντι 40% που δηλώνει ικανοποιημένο.

Δημοσκόπηση Alco: Πάνω από 13 μονάδες η διαφορά μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ Facebook Twitter

Στην ερώτηση για το ποιον εμπιστεύονται περισσότερο ο Κυριάκος Μητσοτάκης λαμβάνει 43%, ο «κανένας» 29%, ενώ τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξη Τσίπρα επιλέγει το 23%.

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Πλεύρης υπογράφει εγκύκλιο και καταργεί τον όρο «παράτυπη μετανάστευση» – Αντικαθίσταται με το «παράνομη»

Πολιτική / Ο Πλεύρης υπογράφει εγκύκλιο και καταργεί τον όρο «παράτυπη μετανάστευση» – Αντικαθίσταται με το «παράνομη»

Η εγκύκλιος δίνει κατεύθυνση για την εφαρμογή του άρθρου, που προβλέπει ποινή φυλάκισης τουλάχιστον δύο ετών για όσους παραμένουν παράνομα στη χώρα
LIFO NEWSROOM
Ντέμης Χασάμπης σε Μητσοτάκη: «Η Ελλάδα μπορεί να βρεθεί στην πρώτη γραμμή της τεχνητής νοημοσύνης»

Πολιτική / Ντέμης Χασάμπης σε Μητσοτάκη: «Η Ελλάδα μπορεί να βρεθεί στην πρώτη γραμμή της τεχνητής νοημοσύνης»

Συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον συνιδρυτή και διευθύνοντα σύμβουλο της Google DeepMind, Ντέμη Χασάμπη, και στελέχη της Google στο Μέγαρο Μαξίμου
LIFO NEWSROOM
Συνάντηση Μητσοτάκη – Μπέργκαμ: Μήνυμα «συνεργασίας» για το αμερικανικό LNG

Πολιτική / Συνάντηση Μητσοτάκη – Μπέργκαμ: Μήνυμα «συνεργασίας» για το αμερικανικό LNG

Ενίσχυση ελληνοαμερικανικής συνεργασίας στην ενέργεια – Στο τραπέζι LNG, διασυνδέσεις (Great Sea Interconnector, GREGY), ρόλος της ελληνικής ναυτιλίας και ο άξονας Αλεξανδρούπολη–Οδησσός.
LIFO NEWSROOM
Κασσελάκης για Τσίπρα: «Όλο αυτό το πράγμα είναι μια γελοιότητα»

Πολιτική / Κασσελάκης για Τσίπρα: «Όλο αυτό το πράγμα είναι μια γελοιότητα»

Ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατίας σχολίασε την πρόσφατη ομιλία του πρώην πρωθυπουργού, χαρακτηρίζοντάς την «χωρίς δυναμική» και ξεκαθάρισε πως δεν θα συνεργαστεί μαζί του, στην περίπτωση δημιουργίας νέου κόμματος
LIFO NEWSROOM