Δένδιας για τουρισμό: Δεν πάει πολύ καλά η σεζόν- Οι λόγοι

Δένδιας για τουρισμό: Δεν πάει πολύ καλά η σεζόν- Οι λόγοι Facebook Twitter
0

Η τουριστική σεζόν δεν εξελίσσεται πολύ καλά, σχολίασε ο Νίκος Δένδιας σε τηλεοπτικές δηλώσεις του. 

Όταν του επισημάνθηκε ότι οι αφίξεις του Ιουνίου δεν είναι οι προσδοκώμενες, ο Νίκος Δένδιας σημείωσε «το βλέπω και το νιώθω». 

«Δεν πάει πολύ καλά η σεζόν. Είχαμε βάλει τον πήχη στον ουρανό. Ενώ δεν είναι κακή σεζόν καθεαυτή, όμως είναι χαμηλότερη από αυτό που περιμέναμε. Για διάφορους λόγους, ακρίβεια αλλά και ο καιρός, δεν μας βοήθησε ο καιρός», συμπλήρωσε ο πρώην υπουργός Εξωτερικών, μιλώντας στον ΣΚΑΪ. «Από εκεί και πέρα, να δούμε τι θα γίνει», πρόσθεσε. 


Νίκος Δένδιας: «Ο Ερντογάν θέλει να αφήσει αποτύπωμα ισόποσο με του Κεμάλ» 

Ο Νίκος Δένδιας ρωτήθηκε και για τα ελληνοτουρκικά. Μεταξύ άλλων σημείωσε πως ο Χακάν Φιντάν, ο νέος υπουργός Εξωτερικών, «είναι κάποιος με οποίο μπορείς να συνεννοηθείς», ενώ πρόσθεσε ότι περίμενε πως θα αντικατασταθεί ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου. 

«Ο Ερντογάν νομίζω διεξάγει την τελευταία θητεία του. Ένας πολύ σημαντικός πολιτικός για την Τουρκία. Φαντάζομαι πως θέλει να αφήσει αποτύπωμα ισόποσο με εκείνο του Κεμάλ», δήλωσε ο Νίκος Δένδιας. 

«Έχει μια επιλογή, πού θέλει να πάει η χώρα, να επιστρέψει προς τη Δύση; Αυτό θα έχει ως σημαντική παράμετρο τη βελτίωση των σχέσεων με την Ελλάδα», πρόσθεσε. Τέλος, όταν ρωτήθηκε αν έχει συζητήσει με τον Κυριάκο Μητσοτάκη το ενδεχόμενο παραμονής του στο υπουργείο Εξωτερικών, απάντησε: «Δεν έχει γίνει, όχι ότι αν είχε γίνει θα το έλεγα, αλλά δεν έχει γίνει». 


 

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Το αντίδοτο απέναντι στην ακρίβεια, είναι η αύξηση του διαθέσιμου εισοδήματος»

«Δεν αρκεί μόνο να βρει κάποιος οποιαδήποτε δουλειά, αλλά το πώς, θα παντρέψουμε τις ανάγκες των επιχειρήσεων με τις ανάγκες των εργαζομένων», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΙΤΑΚΗΣ ΠΑΠΑΧΕΛΑΣ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Δεν χρειάζονται διαμεσολαβητές στα ελληνοτουρκικά» - Πότε αναμένεται η συνάντηση με τον Ερντογάν

Όσα είπε ο πρωθυπουργός για τις σχέσεις της Ελλάδας με ΗΠΑ, Τουρκία και Ισραήλ, τον στόχο της αυτοδυναμίας, την τροπολογία για τη συνεπιμέλεια, την αναθεώρηση του Συντάγματος
THE LIFO TEAM