Βορίδης για Novartis: Η σύσταση προανακριτικής επιτροπής είναι η πιο σωστή λύση

Βορίδης για Novartis: Η σύσταση προανακριτικής επιτροπής είναι η πιο σωστή λύση Facebook Twitter
Eurokinissi
0

Στην ανάγκη συγκρότησης προανακριτικής επιτροπής για την υπόθεση Novartis αναφέρθηκε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Μάκης Βορίδης.


Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Θέμα 104,6» είπε ότι «η επιτροπή δε μπορεί να μην συγκροτηθεί γιατί από τη στιγμή που εισάγεται πρόταση με βάση το 86 θα γίνει δεκτή αυτή από την ολομέλεια και μετά η Επιτροπή πρέπει κατά τη γνώμη μου προδικαστικά τρόπον τινά να αποφασίσει ανάλογα και με το περιεχόμενο που έχει αποφασίσει η ολομέλεια να ελέγξει και έχει δώσει ας το πω στα πρακτικά άρθρα που παραβιάστηκαν, ανάλογα λοιπόν με τις κατηγορίες, εντός εισαγωγικών το βάζω, θα πρέπει να κρίνει αν είναι αρμόδια να επιληφθεί των κατηγοριών ή όχι».

Ο κ. Βορίδης ξεκαθάρισε ότι δεν είναι της άποψης Βενιζέλου για σύσταση εξεταστικής επιτροπής γιατί δεν προστατεύονται τα δικαιώματα των οιωνοί κατηγορουμένων στην υπόθεση και άρα η προανακριτική είναι πιο σωστή λύση.

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δίκη Χρυσής Αυγής: «Δηλώνω ναζιστής» παραδέχεται κυνικά ο Λαγός

Πολιτική / Δίκη Χρυσής Αυγής: «Δηλώνω ναζιστής» παραδέχεται κυνικά ο Λαγός

«Δηλώνω ναζιστής! Θα με δικάσετε γι’ αυτό; Για να φύγουμε κάποτε! Δεν το έχω πει ποτέ, θα το πω τώρα, με φέρνετε στα όριά μου με τις ερωτήσεις, είμαι εθνικοσοσιαλιστής!» ανέφερε ο πρώην ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής
NEWSROOM
Βουλή: Υπερψηφίστηκε το νομοσχέδιο για την αντιμετώπιση της ακρίβειας.

Πολιτική / Βουλή: Υπερψηφίστηκε το νομοσχέδιο για την αντιμετώπιση της ακρίβειας

Τα κόμματα της αντιπολίτευσης έκαναν λόγο για πρόχειρα και αποσπασματικά μέτρα που στο μόνο που βοηθούν είναι να αυξηθούν ακόμα περισσότερο τα υπερκέρδη των πολυεθνικών σε βάρος των καταναλωτών
NEWSROOM