Βορίδης για Novartis: Η σύσταση προανακριτικής επιτροπής είναι η πιο σωστή λύση

Βορίδης για Novartis: Η σύσταση προανακριτικής επιτροπής είναι η πιο σωστή λύση Facebook Twitter
Eurokinissi
0

Στην ανάγκη συγκρότησης προανακριτικής επιτροπής για την υπόθεση Novartis αναφέρθηκε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Μάκης Βορίδης.


Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Θέμα 104,6» είπε ότι «η επιτροπή δε μπορεί να μην συγκροτηθεί γιατί από τη στιγμή που εισάγεται πρόταση με βάση το 86 θα γίνει δεκτή αυτή από την ολομέλεια και μετά η Επιτροπή πρέπει κατά τη γνώμη μου προδικαστικά τρόπον τινά να αποφασίσει ανάλογα και με το περιεχόμενο που έχει αποφασίσει η ολομέλεια να ελέγξει και έχει δώσει ας το πω στα πρακτικά άρθρα που παραβιάστηκαν, ανάλογα λοιπόν με τις κατηγορίες, εντός εισαγωγικών το βάζω, θα πρέπει να κρίνει αν είναι αρμόδια να επιληφθεί των κατηγοριών ή όχι».

Ο κ. Βορίδης ξεκαθάρισε ότι δεν είναι της άποψης Βενιζέλου για σύσταση εξεταστικής επιτροπής γιατί δεν προστατεύονται τα δικαιώματα των οιωνοί κατηγορουμένων στην υπόθεση και άρα η προανακριτική είναι πιο σωστή λύση.

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης στο υπουργικό συμβούλιο: 25 μεταρρυθμίσεις από τώρα ως το τέλος του έτους

Πολιτική / Μητσοτάκης στο υπουργικό συμβούλιο: 25 μεταρρυθμίσεις από τώρα ως το τέλος του έτους

«Είναι πολύ σημαντικό σε επίπεδο υπουργικού συμβουλίου να έχουμε χαράξει έναν οδικό χάρτη με συγκεκριμένους στόχους και προοπτική, με ορίζοντα υλοποίησης το τέλος αυτής της χρονιάς» τόνισε ο πρωθυπουργός
LIFO NEWSROOM
ΛΕΙΨΥΔΡΙΑ ΜΕΤΡΑ ΣΥΣΚΕΨΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Λειψυδρία: Αλλάζει ριζικά το μοντέλο διαχείρησης υδάτων στη χώρα - Οι 5 βασικοί άξονες

Στη 19η θέση παγκοσμίως η Ελλάδα στον κίνδυνο λειψυδρίας - Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, σε σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου, τόνισε ότι το νερό είναι και θα παραμείνει δημόσιο αγαθό
LIFO NEWSROOM
Πλεύρης από Κοπεγχάγη: «Αν μπεις στην Ευρώπη παράνομα ή η αίτηση ασύλου σου απορριφθεί, πρέπει να επιστρέψεις στη χώρα σου»

Πολιτική / Πλεύρης από Κοπεγχάγη: «Αν μπεις στην Ευρώπη παράνομα ή η αίτηση ασύλου σου απορριφθεί, πρέπει να επιστρέψεις στη χώρα σου»

«Οι επιστροφές των παράνομων μεταναστών πρέπει να είναι η πρώτη μας προτεραιότητα» δήλωσε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης: «Ο αγώνας για τη δικαίωση της Κύπρου είναι κοινός και θα είναι νικηφόρος»

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Ο αγώνας για τη δικαίωση της Κύπρου είναι κοινός και θα είναι νικηφόρος»

Μήνυμα του πρωθυπουργού για τη συμπλήρωση 51 ετών από την τουρκική εισβολή – Σαφές κάλεσμα για πρόοδο στις διακοινοτικές συνομιλίες, στον απόηχο της επίσκεψης Ερντογάν στα Κατεχόμενα
LIFO NEWSROOM
Γιατί πρέπει να καταργηθεί ο νόμος περί ευθύνης υπουργών

LiFO politics / Γιατί πρέπει να καταργηθεί ο νόμος περί ευθύνης υπουργών

Ο καθηγητής της Νομικής Σχολής του ΕΚΠΑ, Σπύρος Βλαχόπουλος, μιλά στη Βασιλική Σιούτη για την ανάγκη κατάργησης του νόμου περί ευθύνης υπουργών, εξηγώντας όμως γιατί πρέπει να τηρείται όσο παραμένει σε ισχύ.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ