Βορίδης για Novartis: Η σύσταση προανακριτικής επιτροπής είναι η πιο σωστή λύση

Βορίδης για Novartis: Η σύσταση προανακριτικής επιτροπής είναι η πιο σωστή λύση Facebook Twitter
Eurokinissi
0

Στην ανάγκη συγκρότησης προανακριτικής επιτροπής για την υπόθεση Novartis αναφέρθηκε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Μάκης Βορίδης.


Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Θέμα 104,6» είπε ότι «η επιτροπή δε μπορεί να μην συγκροτηθεί γιατί από τη στιγμή που εισάγεται πρόταση με βάση το 86 θα γίνει δεκτή αυτή από την ολομέλεια και μετά η Επιτροπή πρέπει κατά τη γνώμη μου προδικαστικά τρόπον τινά να αποφασίσει ανάλογα και με το περιεχόμενο που έχει αποφασίσει η ολομέλεια να ελέγξει και έχει δώσει ας το πω στα πρακτικά άρθρα που παραβιάστηκαν, ανάλογα λοιπόν με τις κατηγορίες, εντός εισαγωγικών το βάζω, θα πρέπει να κρίνει αν είναι αρμόδια να επιληφθεί των κατηγοριών ή όχι».

Ο κ. Βορίδης ξεκαθάρισε ότι δεν είναι της άποψης Βενιζέλου για σύσταση εξεταστικής επιτροπής γιατί δεν προστατεύονται τα δικαιώματα των οιωνοί κατηγορουμένων στην υπόθεση και άρα η προανακριτική είναι πιο σωστή λύση.

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η απάντηση στο «όχι» των αγροτών - «Διάλογος δεν γίνεται με τελεσίγραφα»

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης σε αγρότες: «Διάλογος δεν γίνεται με τελεσίγραφα»

Οι αγρότες απάντησαν «όχι» στο κάλεσμα του πρωθυπουργού για συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου - Αν τα αιτήματά τους δεν γίνουν πράξη δεν προτίθενται να συμμετάσχουν σε οποιονδήποτε διάλογο με την κυβέρνηση
THE LIFO TEAM
ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΦΡΑΠΕΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΞΥΛΟΥΡΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Πολιτική / Η Κωνσταντοπούλου κάλεσε την αστυνομία για τον Γιώργο Ξυλούρη - «Να ενημερωθεί ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου»

Ο Γιώργος Ξυλούρης, γνωστός με το ψευδώνυμο «Φραπές», φέρεται να απείλησε τη Ζωή Κωνσταντοπούλου κατά τη διάρκεια της εξεταστικής επιτροπής
THE LIFO TEAM