Βορίδης για Novartis: Η σύσταση προανακριτικής επιτροπής είναι η πιο σωστή λύση

Βορίδης για Novartis: Η σύσταση προανακριτικής επιτροπής είναι η πιο σωστή λύση Facebook Twitter
Eurokinissi
0

Στην ανάγκη συγκρότησης προανακριτικής επιτροπής για την υπόθεση Novartis αναφέρθηκε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Μάκης Βορίδης.


Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Θέμα 104,6» είπε ότι «η επιτροπή δε μπορεί να μην συγκροτηθεί γιατί από τη στιγμή που εισάγεται πρόταση με βάση το 86 θα γίνει δεκτή αυτή από την ολομέλεια και μετά η Επιτροπή πρέπει κατά τη γνώμη μου προδικαστικά τρόπον τινά να αποφασίσει ανάλογα και με το περιεχόμενο που έχει αποφασίσει η ολομέλεια να ελέγξει και έχει δώσει ας το πω στα πρακτικά άρθρα που παραβιάστηκαν, ανάλογα λοιπόν με τις κατηγορίες, εντός εισαγωγικών το βάζω, θα πρέπει να κρίνει αν είναι αρμόδια να επιληφθεί των κατηγοριών ή όχι».

Ο κ. Βορίδης ξεκαθάρισε ότι δεν είναι της άποψης Βενιζέλου για σύσταση εξεταστικής επιτροπής γιατί δεν προστατεύονται τα δικαιώματα των οιωνοί κατηγορουμένων στην υπόθεση και άρα η προανακριτική είναι πιο σωστή λύση.

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η εμπόλεμη κατάσταση μεταξύ Ισραήλ και Ιράν επηρεάζει άμεσα την ελληνική ναυτιλία»

LiFO politics / Βασίλης Κικίλιας: «Η εμπόλεμη κατάσταση μεταξύ Ισραήλ και Ιράν επηρεάζει άμεσα την ελληνική ναυτιλία»

Ο υπουργός Ναυτιλίας μιλά στο LiFO Politics για τις επιπτώσεις της εμπόλεμης κατάστασης στη Μέση Ανατολή στην ελληνική ναυτιλία, την ασφάλεια των θαλάσσιων μεταφορών, τη διαχείριση των μεταναστευτικών ροών και τον ρόλο του Λιμενικού Σώματος.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Βορίδης για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Δεν έχω τελέσει καμία αξιόποινη πράξη – Περιμένω τη δικογραφία»

Πολιτική / Βορίδης για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Δεν έχω τελέσει καμία αξιόποινη πράξη – Περιμένω τη δικογραφία»

Η υπόθεση, που αφορά ευρωπαϊκές επιχορηγήσεις και φέρεται να αγγίζει και τον επίσης πρώην υπουργό Λευτέρη Αυγενάκη, έχει ήδη διαβιβαστεί στη Βουλή λόγω της εμπλοκής πολιτικών προσώπων
LIFO NEWSROOM
Τραγωδία στα Τέμπη: Με 154 ψήφους πέρασε η πρόταση για την προανακριτική Καραμανλή

Πολιτική / Τραγωδία στα Τέμπη: Με 154 ψήφους πέρασε η πρόταση για την προανακριτική Καραμανλή

Η πρόταση της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ απορρίφθηκε - Επίσης απορρίφθηκε και η πρόταση που συνυπέγραψαν οι ΚΟ της Ελληνικής Λύσης, της «Νίκης», της Πλεύσης Ελευθερίας καθώς και 6 ανεξάρτητοι βουλευτές
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης στη Βουλή για την πρόταση Προανακριτικής: «Αθλιότητα εναντίον εκλεγμένου πρωθυπουργού»

Πολιτική / Μητσοτάκης στη Βουλή για την πρόταση Προανακριτικής: «Αθλιότητα εναντίον εκλεγμένου πρωθυπουργού»

Δεν θα μπορούσα να μην αντιδράσω σε μια χυδαία απόπειρα των τεσσάρων πιο μικρών κομμάτων της αντιπολίτευσης να μετατρέψουν ένα εθνικό δράμα σε απόπειρα πολιτικής σκευωρίας», είπε ο πρωθυπουργός
LIFO NEWSROOM
Γιατί επιχειρούν να επιστρέψουν στο προσκήνιο Σαμαράς και Τσίπρας

LiFO politics / Γιατί επιχειρούν να επιστρέψουν στο προσκήνιο Σαμαράς και Τσίπρας

Ο πολιτικός αναλυτής και διευθυντής ερευνών της Opinion Poll, Ζαχαρίας Ζούπης, συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για τα σενάρια δημιουργίας νέων κομμάτων από τους δύο πρώην πρωθυπουργούς.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ