Βαρουφάκης: Εγώ στα Εξάρχεια θα ξαναπάω, άβατο δεν υπάρχει

Βαρουφάκης: Εγώ στα Εξάρχεια θα ξαναπάω, άβατο δεν υπάρχει Facebook Twitter
4

 Δεν υπάρχει άβατο στα Εξάρχεια, εγώ θα ξαναπάω, δηλώνει ο Γιάνης Βαρουφάκης, αναφερόμενος στην επίθεση που δέχτηκε χθες το βράδυ σε μεζεδοπωλείο της περιοχής.

Ο υπουργός Οικονομίας ανέφερε ότι «ήταν παιδιά 18-28 ετών, θυμωμένα, που νιώθουν την περιοχή δική τους και δεν θέλουν εκεί πολιτικούς". «Δεν υπάρχει όμως άβατο!... Εγώ, πάντως, θα ξαναπάω. Εγώ έρχομαι στα Εξάρχεια 30 χρόνια και θα συνεχίσω να πηγαίνω, είμαι Εξαρχειώτης», πρόσθεσε.

 «Δεν είναι σωστό να βγάζουμε μίσος απέναντί τους, χρειάζεται κατανόηση σε αυτές τις περιπτώσεις, όχι να απαντάς βίαια στη βίαιη συμπεριφορά», τόνισε ο κ. Βαρουφάκης σημειώνοντας ότι οι νεαροί έβγαλαν τις κουκούλες στη διάρκεια της συζήτησης μαζί τους.

 «Δεν επρόκειτο για οργανωμένο επεισόδιο, προσπάθεια σοβαρού τραυματισμού μας, προβοκάτσια ή μέρος της συνολικότερης προσπάθειας πολιτικής "αποδόμησής" μου των τελευταίων ημερών» ανέφερε ο υπουργός σε ανακοίνωση που εξέδωσε για το θέμα το πρωί.

4

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η διεθνής κοινότητα δεν μπορεί να αδιαφορεί απέναντι σε αυταρχικά καθεστώτα»

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η διεθνής κοινότητα δεν μπορεί να αδιαφορεί απέναντι σε αυταρχικά καθεστώτα»

«Συνεχίζουμε με την ίδια συνταγή που έχει αποδώσει» - Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι το 2026 η κυβέρνηση θα συνεχίσει στην ίδια κατεύθυνση που ακολουθεί τα τελευταία 6,5 χρόνια
THE LIFO TEAM
ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΕΤΡΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Πολιτική / Μέτρα για αγρότες: Αυτές είναι οι κυβερνητικές παρεμβάσεις - Ρεύμα στα 8,5 λεπτά και app για επιστροφή ΕΦΚ

Όπως ανέφεραν στην εξειδίκευση των μέτρων, 16 από τα 27 αιτήματα των αγροτών έχουν επιλυθεί ή αντιμετωπίζονται θετικά, 4 είναι υπό επεξεργασία και 7 είναι εκτός δημοσιονομικού πλαισίου
THE LIFO TEAM

σχόλια

4 σχόλια