No.1

Βαρουφάκης: Εγώ στα Εξάρχεια θα ξαναπάω, άβατο δεν υπάρχει

Βαρουφάκης: Εγώ στα Εξάρχεια θα ξαναπάω, άβατο δεν υπάρχει Facebook Twitter
4

 Δεν υπάρχει άβατο στα Εξάρχεια, εγώ θα ξαναπάω, δηλώνει ο Γιάνης Βαρουφάκης, αναφερόμενος στην επίθεση που δέχτηκε χθες το βράδυ σε μεζεδοπωλείο της περιοχής.

Ο υπουργός Οικονομίας ανέφερε ότι «ήταν παιδιά 18-28 ετών, θυμωμένα, που νιώθουν την περιοχή δική τους και δεν θέλουν εκεί πολιτικούς". «Δεν υπάρχει όμως άβατο!... Εγώ, πάντως, θα ξαναπάω. Εγώ έρχομαι στα Εξάρχεια 30 χρόνια και θα συνεχίσω να πηγαίνω, είμαι Εξαρχειώτης», πρόσθεσε.

 «Δεν είναι σωστό να βγάζουμε μίσος απέναντί τους, χρειάζεται κατανόηση σε αυτές τις περιπτώσεις, όχι να απαντάς βίαια στη βίαιη συμπεριφορά», τόνισε ο κ. Βαρουφάκης σημειώνοντας ότι οι νεαροί έβγαλαν τις κουκούλες στη διάρκεια της συζήτησης μαζί τους.

 «Δεν επρόκειτο για οργανωμένο επεισόδιο, προσπάθεια σοβαρού τραυματισμού μας, προβοκάτσια ή μέρος της συνολικότερης προσπάθειας πολιτικής "αποδόμησής" μου των τελευταίων ημερών» ανέφερε ο υπουργός σε ανακοίνωση που εξέδωσε για το θέμα το πρωί.

4

No.1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ ΑΛΜΠΟΥΜ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πολιτική / Κακλαμάνης για Καισαριανή: Υπάρχουν αναφορές για ολόκληρο άλμπουμ, δεν είναι μόνο οι φωτογραφίες που είδαμε

Οι τελευταίες πληροφορίες που έλαβε ο πρόεδρος της Βουλής από την υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, συγκλίνουν στο ότι πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο ιστορικό αρχείο
THE LIFO TEAM
ΕΛΕΝΗ ΓΛΥΚΑΤΖΗ ΑΡΒΕΛΕΡ ΠΕΘΑΝΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Πολιτική / Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ: Ο πολιτικός κόσμος αποχαιρετά την κορυφαία βυζαντινολόγο και ακαδημαϊκό

Η Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 100 ετών   - «Με δίδαξε τη σημασία του έργου και του αποτελέσματος. Ώστε το “αν” να γίνεται “να”, όπως μου έλεγε η ίδια», αναφέρει ο Κυριάκος Μητσοτάκης
THE LIFO TEAM

σχόλια

4 σχόλια