ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

Αρνητικά απάντησε και το ΚΙΝΑΛ στο κάλεσμα Τσίπρα

Αρνητικά απάντησε και το ΚΙΝΑΛ στο κάλεσμα Τσίπρα Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ
0

Αρνητικά απάντησε το Κίνημα Αλλαγής στην πρόσκληση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα για συνεργασία των προοδευτικών δυνάμεων στις ευρωεκλογές.

Σε σχόλιο του γραφείου Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, τονίζεται ότι «οι προσκλήσεις του κ. Τσίπρα μέσα στην απόγνωσή του είναι εκ του πονηρού.

Είναι ο ίδιος εκφραστής της συντήρησης και του λαϊκισμού στη χώρα μας και τα έργα και οι ημέρες της κυβέρνησής του, το αποδεικνύουν. Κυβέρνηση που στηρίζεται σε ακροδεξιούς».

Το Κίνημα Αλλαγής ταυτόχρονα υπογραμμίζει: «Υπάρχει το μέτωπο κατά της ακροδεξιάς και του λαϊκισμού στην Ευρώπη. Εκφράζεται από εμάς, το Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό Κόμμα με τον Φρανς Τιμερμανς, επικεφαλής του αγώνα για τις ευρωεκλογές. Και με την πραγματικά προοδευτική ατζέντα μας κερδίζει διαρκώς έδαφος».

Νωρίτερα, από το βήμα της εκδήλωσης για τα πέντε χρόνια του Ποταμιού και ο Σταύρος Θεοδωράκης απέρριψε ενδεχόμενη συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές. 

«Εμάς μας ενδιαφέρει μια μεγαλύτερη μάχη και αυτή η μάχη περιλαμβάνει και τους λαϊκιστές. Δεν έχουμε μέτωπο με τους λαϊκιστές εναντίον των συντηρητικών. Είμαστε απέναντι και στους συντηρητικούς και στους λαϊκιστές. Είμαστε ευρωπαϊστές», υπογράμμισε ο επικεφαλής του Ποταμιού. 

Υπενθυμίζεται πως σήμερα αργά το απόγευμα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ είχε πει πως το κόμμα του «θα απευθύνει κάλεσμα στον προοδευτικό χώρο για ένα ευρύ μέτωπο ενόψει των ευρωεκλογών».

Πολιτική
0

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ