Αποκατάσταση της Δημοκρατίας: Επέτειος με νοσηλευτές και ντελιβεράδες - Προσκεκλημένοι της Αικ. Σακελλαροπούλου

Αποκατάσταση της Δημοκρατίας: Επέτειος με νοσηλευτές και ντελιβεράδες - Προσκεκλημένοι της Αικ. Σακελλαροπούλου Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Η φετινή, 46η επέτειος Αποκατάστασης της Δημοκρατίας θα εορταστεί διαφορετικά στο Προεδρικό Μέγαρο με ιδιαίτερες αλλαγές στη λίστα των προσκεκλημένων. 

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορείς της LiFO, στις 24 Ιουλίου η νέα Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου θα υποδεχτεί ανθρώπους που βρέθηκαν στην «πρώτη γραμμή» για την αντιμετώπιση της πανδημίας κορωνοϊού και την εύρυθμη λειτουργία των τοπικών κοινοτήτων, όπως νοσηλευτές, διανομείς (κούριερ-ντελιβεράδες) και υπαλλήλους σούπερ μάρκετ. 

Ο αριθμός των προσκεκλημένων θα είναι μειωμένος στο ένα τρίτο και στον κήπο του Μεγάρου θα παρευρεθούν περίπου 500 άτομα, από περίπου 1.500 που έδιναν το παρών τις προηγούμενες χρονιές. Από την Βουλή αναμένεται να συμμετέχουν μόλις 60 και κάθε κόμμα θα εκπροσωπηθεί αναλογικά. 

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόσκληση έχουν λάβει μόνο υπουργοί αλλά όχι υφυπουργοί ούτε αναπληρωτές υπουργοί. 

Η επέτειος

 

Τα ξημερώματα τις 24ης Ιουλίου 1974 ο πρώην πρωθυπουργός της Ελλάδας, Κωνσταντίνος Καραμανλής επέστρεψε από το Παρίσι για να αναλάβει την ηγεσία κυβέρνησης «Εθνικής Ενότητας», προκειμένου να αποκατασταθεί το δημοκρατικό πολίτευμα μετά την επταετή χούντα των συνταγματαρχών.

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ