Ανταρσία Χρυσοβελώνη σε Καμμένο: Εάν η συμφωνία είναι συμφέρουσα δε θα δημιουργήσω πρόβλημα στην κυβέρνηση

Ανταρσία Χρυσοβελώνη σε Καμμένο: Εάν η συμφωνία είναι συμφέρουσα δε θα δημιουργήσω πρόβλημα στην κυβέρνηση Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Εσωκομματικές αναταράξεις προκαλεί η Συμφωνία των Πρεσπών στους ΑΝΕΛ, με την Μαρίνα Χρυσοβελώνη να φαίνεται να έχει πρόθεση να μην αποχωρήσει από την κυβέρνηση ακόμα και αν ο Πάνος Καμμένος  αποφασίσει κάτι τέτοιο για τα τε στελέχη των ΑΝΕΛ.  

Σε ραδιοφωνική της συνέντευξη η υφυπουργός Εσωτερικών σημείωσε πως «θα αναγνώσω το κείμενο της συγκεκριμένης συμφωνίας και εφόσον είναι πράγματι προς το συμφέρον της χώρας, από εκεί και πέρα δεν νομίζω ότι υπάρχει κανένας λόγος να φύγω από τη θέση μου και να δημιουργήσω προβλήματα στην κυβέρνηση, εκτός και εάν η λύση αυτή υποδειχθεί από τον Πρωθυπουργό».

  

Μιλώντας στον Real 97,8 η κ. Χρυσοβελώνη επεσήμανε παράλληλα: «Τι σημαίνει ότι ο κ. Καμμένος θα αποσύρει τους βουλευτές; Οι βουλευτές δεν είναι αντικείμενα ούτε βαλίτσες για να τις αποσύρουμε και να τις απομακρύνουμε. Ο κάθε βουλευτής και ο κάθε υπουργός αποφασίζει κατά συνείδηση» και συμπλήρωσε:

«Και εάν έχει πράξει σωστά ή λάθος θα κριθεί στην πορεία και θα αναλάβει την ευθύνης της όποιας επιλογής του... Σαφέστατα υπάρχει η αντίθεση των ΑΝΕΛ για να συμπεριληφθεί το όνομα Μακεδονία στην ονομασία, δεν είναι όμως μόνο αυτό, είναι πολλά άλλα πράγματα τα οποία πρέπει να υπάρχουν μέσα στη συμφωνία. Για αυτό θεωρώ εγώ προσωπικά, ότι καλό είναι η συμφωνία αυτή να αξιολογηθεί στο σύνολο της και τότε μόνο θα μπορεί κανείς να κρίνει εάν αυτή η συμφωνία είναι προς το συμφέρον ή όχι της χώρας».

Η κ. Χρυσοβελώνη ευχήθηκε «να συνεχίσει το έργο της η κυβέρνηση έως τη λήξη της θητείας της, αλλά και να της δοθεί μία ακόμη τετραετία, με το δεδομένο ότι διανύει το πιο παραγωγικό κομμάτι της θητείας της».

Διευκρίνισε επίσης ότι δεν έχει κληθεί να συμμετάσχει στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων την Τετάρτη. «Κάτι που ίσως είναι και δικαιολογημένο με την έννοια ότι συνεδριάζει η κοινοβουλευτική ομάδα», είπε η υφυπουργός. «Εγώ δεν είμαι βουλευτής, άρα δεν είμαι και μέλος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας. Δεν ξέρω και ποια είναι η ατζέντα της συγκεκριμένης συνάντησης και τι θα συζητηθεί» συμπλήρωσε.

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ