ΑΝΕΛ: Δεν είχε κληθεί για κατάθεση σήμερα ο Καμμένος

ΑΝΕΛ: Δεν είχε κληθεί για κατάθεση σήμερα ο Καμμένος Facebook Twitter
1

Για νέα «δημοσιογραφικά τερατουργήματα» κάνουν λόγο οι ΑΝΕΛ σε ανακοίνωση τους σχετικά με τις πληροφορίες ότι ο Πάνος Καμμένος είχε κληθεί σήμερα να δώσει συμπληρωματική κατάθεση αλλά δήλωσε κώλυμα.

Η ανακοίνωση των ΑΝΕΛ:

"Με αφορμή νέα δημοσιογραφικά τερατουργήματα, ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ κ. Πάνος Καμμένος επικοινώνησε με τον εισαγγελέα κ. Παναγιωτόπουλο ζητώντας διευκρινίσεις για τη δήθεν δυσφορία για την οποία έγινε λόγος σε μέσα ενημέρωσης, ότι δεν καταθέτει σήμερα αν και είναι συμφωνημένο για αύριο. Τα διέψευσε κατηγορηματικά και έκανε λόγο για δημοσιογραφικά επινοήματα.

Ο κ. Πάνος Καμμένος δεν έλαβε κανένα τηλεφώνημα από την Εισαγγελία για να προσέλθει να καταθέσει. Χθες Σάββατο, νωρίς το βράδυ, του τηλεφώνησε ο ταξίαρχος της ΕΛΑΣ κ. Παναγιώτης Στάθης. Κι εκείνος του ζήτησε να πάει στην Εισαγγελία για κατάθεση και μάλιστα τον παρεκάλεσε να ενημερώσει τον κ. Παύλο Χαϊκάλη ότι κι εκείνος πρέπει να μεταβεί στην Εισαγγελία για τον ίδιο λόγο.

Σε αυτή την τηλεφωνική επικοινωνία κανονίστηκε να πάει σήμερα Κυριακή ο κ. Χαϊκάλης και αύριο Δευτέρα ο κ. Καμμένος. Δεν υπήρξε καμία αντίρρηση.

Επιτέλους να σταματήσουν κάποιοι τις τερατολογίες τους".

1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γεραπετρίτης: Συμφωνία Ελλάδας–Αιγύπτου για την κατοχύρωση των δικαιωμάτων της Μονής Σινά

Πολιτική / Γεραπετρίτης: Συμφωνία Ελλάδας–Αιγύπτου για την κατοχύρωση των δικαιωμάτων της Μονής Σινά

Στόχος η διασφάλιση του ιστορικού καθεστώτος και της νομικής προσωπικότητας της Ιεράς Μονής Αγίας Αικατερίνης – Συνεχίζονται οι διαβουλεύσεις για θεσμική λύση
LIFO NEWSROOM
Διπλωματικό θρίλερ για τη Μονή Σινά: Το Κάιρο αμφισβητεί ιδιοκτησία – Κρίσιμη συνάντηση Γεραπετρίτη

Πολιτική / Μονή Σινά: Στο Κάιρο ο Γεραπετρίτης - Η ελληνική στάση και οι διπλωματικές παγίδες

Στο Κάιρο κρίνεται το μέλλον της Ι.Μ. Αγίας Αικατερίνης του Σινά - Η Ελλάδα επιδιώκει σεβασμό των συμφωνιών με την Αίγυπτο για τη διατήρηση της ιδιοκτησίας και της θρησκευτικής φυσιογνωμίας της Μονής
LIFO NEWSROOM
Βρούτσης προς Γιαννακόπουλο και Αγγελόπουλους: Η Πολιτεία είναι αποφασισμένη, δεν θα υπάρξει περαιτέρω ανοχή

Πολιτική / Βρούτσης προς Γιαννακόπουλο και Αγγελόπουλους: Η Πολιτεία είναι αποφασισμένη, δεν θα υπάρξει περαιτέρω ανοχή

Μετά τα επεισόδια στο ΣΕΦ και την αναβολή του 3ου τελικού Παναθηναϊκού–Ολυμπιακού, ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού προειδοποιεί για άμεση διακοπή του πρωταθλήματος σε περίπτωση επανάληψης βίας
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Όποιος ασχολείται με αυτόν και το μόρφωμα του καταλήγει να μπλέκει άσχημα.Μέχρι και τον εισαγγελέα Ντογιάκο κατήγγειλε προσερχόμενος για κατάθεση.Ας του κάνουν τα γλυκά μάτια και ας τον πριμοδοτούν τώρα οι συριζαίοι.Πόσο θα γελάω όταν θα το βρουν μπροστά τους.