Ανακοίνωση ΣΚΑΙ: Ποιοι δημοσιογράφοι θα πάρουν συνέντευξη από τον Αλέξη Τσίπρα

Ανακοίνωση ΣΚΑΙ: Ποιοι δημοσιογράφοι θα πάρουν συνέντευξη από τον Αλέξη Τσίπρα Facebook Twitter
3

Λίγο αφότου ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ανακοίνωσε πως σπάει το εμπάργκο στο ΣΚΑΙ, ο τηλεοπτικός σταθμός έκανε γνωστά περισσότερα για την συνέντευξη.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο ΣΚΑΙ, ο πρωθυπουργός θα παραχωρήσει συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στo κεντρικό δελτίο ειδήσεων με τη Σία Κοσιώνη και το διευθυντή της Καθημερινής Αλέξη Παπαχελά.

«Αποφάσισα λοιπόν τη Τρίτη το βράδυ να πάω στη τηλεόραση του ΣΚΑΙ. Κι' εκεί, σε μια συνέντευξη εφ'όλης της ύλης, να εκθέσω τις θέσεις μας και την προγραμματική μας αντιπαράθεση με τη ΝΔ», ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας.

Στη συνέχεια εξήγησε το σκεπτικό του για την απόφαση να σπάσει το εμπάργκο του ΣΥΡΙΖΑ στον ΣΚΑΙ.

Πολιτική
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

3 σχόλια
Αν μπορώ να συνοψίσω - και επειδή η τάση εκδήλωσης "υπεροχής-κυριαρχίας" του ΣΚΑΪ απέναντι στον Τσίπρα συνεχίζεται -, η γνώμη μου είναι η εξής :Μία σκέτη προσφώνηση "Καλώς ήλθατε, χαιρόμαστε που είστε εδώ".Ούτε "Ευχαριστούμε που είστε εδώ", ούτε εκ προοιμίου να τον πιέσουν να απολογηθεί για το "εμπάργκο".Ίδωμεν.
Δευτέρα πρωί - είμαι και πρωϊνός τύπος -, ο Οικονόμου στη τηλεόραση του ΣΚΑΪ είπε ότι, "ο ΠΘ θα πρέπει να ζητήσει πρώτα συγγνώμην από τον ΣΚΑΪ για το "εμπάργκο". Νομίζω επιεικώς - πολύ επιεικώς - "εγωϊστικές" αξιώσεις και δηλώνει υπεροψία και "εκδικητική" διάθεση να "ταπεινώσουν" τον ΣΥΡΙΖΑ και τον ΠΘ.Θα πρέπει πιστεύω να σκεφθούν ότι, από μόνη της η εκδήλωση επιθυμίας από τον Τσίπρα να πάει στο "βοθροκάναλο", αποτελεί έμμεση αυτοταπείνωση και ομολογημένη "κάθαρση", αλλιώς θα σήμαινε ότι βούταγε και αυτός στα βοθρολύματα ! Ας κοιτάξουν την ουσία και ας περιοριστούν να "ξετινάξουν" δημοσιογραφικά τον ΠΘ.
Θεωρώ το "δίδυμο" Κοσιώνη - Παπαχελά κατάλληλο για να δούμε μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη.Απαραίτητα βέβαια με απόλυτη ψυχραιμία και με παράθεση επιχειρημάτων, μη παρασυρόμενοι από την εν γένει αντιπολιτευτική θέση του ΣΚΑΪ.Ούτε επίσης κάνοντας ενδεχομένως επίδειξη υπεροψίας, που ο κ. Τσίπρας "δέχθηκε" να σπάσει το εμπάργκο. Ίσως να μην το αναφέρουν καν, να ξεκινήσουν από το μηδέν.

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ