Αλ. Τσίπρας: Η χώρα εκτός μνημονίων τον Αύγουστο του 2018 – Το σχέδιό μας αποδίδει

Αλ. Τσίπρας: Η χώρα εκτός μνημονίων τον Αύγουστο του 2018 – Το σχέδιό μας αποδίδει Facebook Twitter
0

Η χώρα θα είναι εκτός μνημονίων τον Αύγουστο του 2018, τόνισε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ και επισήμανε: «Το σχέδιο μας αποδίδει».

Ο πρωθυπουργός, σύμφωνα με πληροφορίες της Κουμουνδούρου, εξέφρασε κατά την εισήγηση του την πεποίθηση ότι η αξιολόγηση θα κλείσει σύντομα και υπογράμμισε πως τα προαπαιτούμενα τα οποία συζητούνται με τους θεσμούς δεν θα προκαλέσουν εκπλήξεις.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες απαντώντας στις κατά καιρούς επικρίσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης για νέα μέτρα το 2018 και για εκλογές την άνοιξη, υπογράμμισε ότι αυτό διαψεύδεται από την πορεία υλοποίησης του προγράμματος.

«Το σχέδιο μας αποδίδει η χώρα θα είναι εκτός μνημονίου τον Αύγουστο του 2018 ακόμα και όσοι ήταν πιο επιφυλακτικοί στο παρελθόν οφείλουν να το αναγνωρίσουν» υπογράμμισε ο Αλέξης Τσιπρας, σύμφωνα με κομματικές πηγές.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ 

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Το αντίδοτο απέναντι στην ακρίβεια, είναι η αύξηση του διαθέσιμου εισοδήματος»

«Δεν αρκεί μόνο να βρει κάποιος οποιαδήποτε δουλειά, αλλά το πώς, θα παντρέψουμε τις ανάγκες των επιχειρήσεων με τις ανάγκες των εργαζομένων», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΙΤΑΚΗΣ ΠΑΠΑΧΕΛΑΣ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Δεν χρειάζονται διαμεσολαβητές στα ελληνοτουρκικά» - Πότε αναμένεται η συνάντηση με τον Ερντογάν

Όσα είπε ο πρωθυπουργός για τις σχέσεις της Ελλάδας με ΗΠΑ, Τουρκία και Ισραήλ, τον στόχο της αυτοδυναμίας, την τροπολογία για τη συνεπιμέλεια, την αναθεώρηση του Συντάγματος
THE LIFO TEAM