Άδωνις: Ενοχλώ πολλούς, από τη λάσπη που μου πετάει ο Τσίπρας μέχρι τα γκαζάκια στα βιβλιοπωλεία μου

Άδωνις: Ενοχλώ πολλούς, από τη λάσπη που μου πετάει ο Τσίπρας μέχρι τα γκαζάκια στα βιβλιοπωλεία μου Facebook Twitter
Nick Paleologos / SOOC
3

Ξέσπασε ο Άδωνις Γεωργιάδης μετά τη νέα επίθεση τα ξημερώματα με γκαζάκια στο βιβλιοπωλείο του στην Κηφισιά. 

«Εγώ ενοχλώ πολλούς απ’ ότι φαίνεται. Από τη λάσπη που μου πετάει ο ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά ο κ. Τσίπρας μέχρι τα γκαζάκια στα βιβλιοπωλεία μου από τους λεγόμενους αντιεξουσιαστές. Δεν υπάρχει περίπτωση, αν κάποιοι νομίζουν ότι θα με κάνουν να φοβηθώ και να μην μιλάω κάνουν πολύ μεγάλος λάθος», τόνισε  ο Αδωνις Γεωργιάδης, προσθέτοντας:  «Το μήνυμα είναι πάρα πολύ απλό. Η Δημοκρατία δεν υποχωρεί. Η ελευθερία του λόγου στην Ελλάδα είναι αδιαπραγμάτευτη. Μπορούμε να διαφωνούμε όσο θέλουμε, γκαζάκια ο ένας στον άλλον δεν βάζουμε».

Ο βουλευτής της ΝΔ είπε στον Real Fm ότι είναι συνεχείς οι απειλές που δέχεται κατά της ζωής του. «Απειλές δέχομαι διαρκώς, αλλά δεν μπορώ να σταματήσω τη ζωή μου επειδή δέχομαι απειλές», τόνισε και ανέφερε: «Το πρόβλημα το μεγάλο για μας και την οικογένειά μου είναι ότι αυτού του τύπου οι πράξεις πέραν της οικονομικής ζημίας που προκαλούν, προκαλούν και μία μεγάλη αγωνία και στην επιχείρηση και στους εργαζομένους και στην οικογένειά μου και στους πελάτες και σε όλους». Στο ερώτημα αν απειλούνται και συγγενικά του πρόσωπα ο αντιπρόεδρος της ΝΔ απάντησε: «Οχι, όχι, εμένα απειλούν».

Όπως είπε ο κ. Γεωργιάδης αυτή είναι η 17η φορά που τα βιβλιοπωλεία του γίνονται στόχος επιθέσεων.

Απερίφραστα καταδίκασε την επίθεση με γκαζάκια στο βιβλιοπωλείο του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας ο ΣΥΡΙΖΑ, ωστόσο δήλωσε την έκπληξή του για τις δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη.

«Καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση με γκαζάκια στο βιβλιοπωλείο του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Α. Γεωργιάδη.

Οι δηλώσεις, ωστόσο, του κ. Γεωργιάδη προκαλούν έκπληξη. Είναι προφανές ότι, παρά τους αντιπερισπασμούς και τις εντυπώσεις που επιχειρεί να προκαλέσει, δεν πρόκειται να αποφύγει ούτε την πολιτική κριτική, ούτε τα πολιτικά ερωτήματα για τις σκοτεινές υποθέσεις στις οποίες φέρεται να εμπλέκεται ως πρώην υπουργός Υγείας» αναφέρει η ανακοίνωση του κόμματος.

Πολιτική
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τραγωδία στα Τέμπη: Με 154 ψήφους πέρασε η πρόταση για την προανακριτική Καραμανλή

Πολιτική / Τραγωδία στα Τέμπη: Με 154 ψήφους πέρασε η πρόταση για την προανακριτική Καραμανλή

Η πρόταση της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ απορρίφθηκε - Επίσης απορρίφθηκε και η πρόταση που συνυπέγραψαν οι ΚΟ της Ελληνικής Λύσης, της «Νίκης», της Πλεύσης Ελευθερίας καθώς και 6 ανεξάρτητοι βουλευτές
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης στη Βουλή για την πρόταση Προανακριτικής: «Αθλιότητα εναντίον εκλεγμένου πρωθυπουργού»

Πολιτική / Μητσοτάκης στη Βουλή για την πρόταση Προανακριτικής: «Αθλιότητα εναντίον εκλεγμένου πρωθυπουργού»

Δεν θα μπορούσα να μην αντιδράσω σε μια χυδαία απόπειρα των τεσσάρων πιο μικρών κομμάτων της αντιπολίτευσης να μετατρέψουν ένα εθνικό δράμα σε απόπειρα πολιτικής σκευωρίας», είπε ο πρωθυπουργός
LIFO NEWSROOM
Γιατί επιχειρούν να επιστρέψουν στο προσκήνιο Σαμαράς και Τσίπρας

LiFO politics / Γιατί επιχειρούν να επιστρέψουν στο προσκήνιο Σαμαράς και Τσίπρας

Ο πολιτικός αναλυτής και διευθυντής ερευνών της Opinion Poll, Ζαχαρίας Ζούπης, συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για τα σενάρια δημιουργίας νέων κομμάτων από τους δύο πρώην πρωθυπουργούς.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Μητσοτάκης για απόφαση ΣτΕ για τα μη κρατικά ΑΕΙ: Τέλος στα ταμπού και στις ιδεοληψίες

Πολιτική / Μητσοτάκης για απόφαση ΣτΕ για τα μη κρατικά ΑΕΙ: Τέλος στα ταμπού και στις ιδεοληψίες

Την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας να κρίνει συνταγματικό τον νόμο για τη λειτουργία μη κρατικών πανεπιστημίων χαιρέτισε ο πρωθυπουργός, κάνοντας λόγο για "τέλος στις ιδεοληψίες" και "τολμηρό βήμα προς την πρόοδο"
LIFO NEWSROOM