Δίνουν και παίρνουν τα σενάρια τις τελευταίες μέρες, άμα τη αποκαλύψει πως δύο υπουργοί της κυβέρνησης παρουσίασαν «προβληματικά» πόθεν έσχες, καθώς μετά την παραδοχή του Αλέκου Φλαμπουράρη πως είναι ο ένας, μένει να εξακριβωθεί ποιος είναι ο δεύτερος.

 

Οι φήμες στρέφονται εντονότερα γύρω από τον υπουργό Οικονομίας Γιώργο Σταθάκη, ο οποίος και ρωτήθηκε από δημοσιογράφους αν είναι αυτός ο υπουργός με τη μη δήλωση 1 εκατ. ευρώ στο πόθεν έσχες.

 

«Δεν μπορώ να κάνω καμία δήλωση, δεν επιτρέπεται από το νόμο, κάντε λίγες ημέρες υπομονή και σε λίγες μέρες θα λάμψει η αλήθεια. Πρέπει να ολοκληρωθεί η διαδικασία του έλεγχου του πόθεν έσχες και να βγει το πόρισμα της επιτροπής της Βουλής προκείμενου να τοποθετηθεί οποιοσδήποτε για το θέμα», πρόσθεσε ο κ. Σταθάκης, και κατέληξε λέγοντας «θα γίνει ό,τι προβλέπει ο νόμος».

 

Ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, μιλώντας για το ζήτημα σε δημοσιογράφους, και κληθείς να απαντήσει τι θα πράξει η Βουλή για μια υπόθεση που απαιτεί άμεσες απαντήσεις, δήλωσε: «Θα εκπλαγείτε πόσο καθαρά είναι όλα αυτά, όταν τελειώσουν και πώς δεν έχουν καμία σχέση με τις τηλεδίκες».

 

«Δεν μπορεί να μιλάτε συνέχεια για το ηθικό πλεονέκτημα της αριστεράς όταν επί μέρες ψάχνουμε τον υπουργό με 1 εκατ. ευρώ και να μην τρέχει τίποτα... Ο Φλαμπουράρης, προς τιμήν του βέβαια, να λέει ότι είχε ξεχάσει και πήρε ένα έργο κι είχε μετοχές και να μην τρέχει τίποτα» ανέφερε νωρίτερα ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr