Δήλωση έκανε ο Βασίλης Τοκακης, ο Βασίλης Τοκάκης, το μέλος της Π.Ε της ΝΔ, που έβαλε την 50η υπογραφή στην αίτηση υποψηφιότητας του Άδωνι Γεωργιάδη.

 

Ανέφερε μάλιστα ότι πήρε την απόφαση 30 λεπτά πριν τη λήξη της σχετικής προθεσμίας και αφού ειχε πληροφορηθεί ότι ο βουλευτής της ΝΔ είχε συγκεντρώσει 49 υπογραφές.

 

Ο κ. Τοκάκης ανέφερε ότι η κίνησή του είχε συμβολικό χαρακτήρα και δεν σημαίνει στήριξη, λόγω των ιδεολογικών διαφορών που έχει με τον κ. Γεωργιάδη.

 

"Δεν συμφωνώ πολιτικά με τις θέσεις του κ. Γεωργιάδη, αλλά δεν θα πάψω να υπερασπίζομαι το δικαίωμα του κάθε υποψηφίου, να διεκδικήσει την ψήφο της βάσης του κόμματός μας, όταν μάλιστα έχει ήδη συγκεντρώσει 49 απο τις απαιτούμενες 50 υπογραφές", σημείωσε.

 

"Ως νέοι άνθρωποι οφείλουμε να σκεφτόμαστε με ανοικτό μυαλό και με την λογική των ίσων ευκαιριών για όλους και όχι με τη λογική των αποκλεισμών που μας έφτασε σε αυτό το σημείο", πρόσθεσε ο κ. Τοκάκης.

 

Παρά το ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης βρήκε και τις 50 υπογραφές που χρειάζονταν ώστε να είναι υποψήφιος, η επιτροπή απέρριψε την υποψηφιότητά του ως εκπρόθεσμη. 

 

*Ο κος Τοκάκης υπήρξε διευθυντής επικοινωνίας του Δήμου Πειραιά. Να μια παλιότερη δήλωσή του για τον κύριο Μαρινάκη:

 

 

 

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr