Σχολιάζοντας τη μετάδοση συνέντευξης μελών της επιτροπής της κυρίας Κωνσταντοπούλου για το χρέος από το κανάλι της Βουλής της το Ποτάμι εξαπολύει επίθεση στη Πρόεδρο του Κοινοβουλίου. Στην ανακοίνωση που εξέδωσε, κάνει λόγο για χρήση ενός δημόσιου μέσου ως προσωπικό προτεκτοράτο, πράξη που όπως λέει συνιστά διαφθορά. Παράλληλα παρομοιάζει τον τρόπο λειτουργίας του καναλιού της Βουλής με τη δικτατορία του Κιμ Γιονγκ Ουν στη Βόρεια Κορέα.

 

Η ανακοίνωση του Ποταμιού

Το κανάλι της Βουλής μετέδωσε για 10η φορά τη συνέντευξη των δήθεν ειδικών που απαρτίζουν την προσωπική επιτροπή της κυρίας Κωνσταντοπούλου για το χρέος. Και για 10η φορά μιλούσε ο κ.Τουσέν, ανύπαρκτων επιστημονικών διαπιστευτηρίων αλλά λάτρης και λατρευόμενος ταυτόχρονα της Προέδρου της Βουλής.

 

Η χρήση ενός δημόσιου μέσου ως προσωπικό προτεκτοράτο συνιστά διαφθορά. Σήμερα μόνο στη δικτατορία των Κιμ χρησιμοποιούνται με τέτοιο τρόπο τα δημόσια μίντια.

 

Ζητάμε να γνωστοποιηθεί το κόστος λειτουργίας του καναλιού της Βουλής να δημοσιοποιηθούν όλες οι συμβάσεις και οι «συνεργασίες» με περιθωριακούς και περιφερόμενους «δημοσιογράφους» και «σκηνοθέτες» που έχει «επιβάλει» η κυρία Κωνσταντοπούλου η κυβέρνηση να εμπιστευθεί τους εργαζόμενους στο κανάλι της Βουλής και να τους αφήσει να το λειτουργήσουν με βάση της αρχές της δημοσιογραφικής δεοντολογίας και της δημοκρατίας.

 

Τομέας ΜΜΕ

22 Ιουλίου 2015

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr