Γλέζος: Έχω στοιχεία, η συμφωνία δεν περνά από τη Βουλή

Γλέζος: Έχω στοιχεία, η συμφωνία δεν περνά από τη Βουλή Facebook Twitter
Φωτο: Menelaos Myrillas / SOOC
1

Από τα στοιχεία που έχω πιστεύω ότι η συμφωνία δεν θα περάσει από τη Βουλή, δήλωσε ο Μανώλης Γλέζος ο οποίος μιλώντας στον Real Fm προέτρεψε τον Αλέξη Τσίπρα να πεί απόψε στον Γιούνκερ ότι «η Ελλάδα έχει μια ιστορία, έχει μια ιδεολογία, είναι η ιδεολογία της αντίστασης».

«Όταν οι Λάκωνες θέλησαν να κατακτήσουν την Αρκαδία, έστειλαν αντιπροσωπεία στο Μαντείο των Δελφών να μάθουν την γνώμη του και το Μαντείο απάντησε με την εξής καταπληκτική απάντηση: Την Αρκαδία μου ζητάς, μέγα πράγμα μου ζητάς, δεν πρόκειται να σου τη δώσω», είπε.

Από τότε, σημείωσε, υπάρχει η ιδεολογία αντίστασης μέσα στην Ελλάδα, η ιδεολογία της αντίστασης πρέπει να συνέχει και τους αντιπροσώπους μας και την κυβέρνηση και τον ελληνικό λαό, τόνισε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ.

Πρότεινε δε να υπάρξει «πάγωμα» ενός έτους στις πληρωμές της Ελλάδας προς τους δανειστές, λέγοντας: «Ζητάμε παράταση ενός χρόνου, να μη μας ζητάνε τον ένα χρόνο τίποτα... Δεν έχω αντίρρηση να πληρώσουμε. Έχω αντίρρηση ως προς τη διαδικασία... Το ότι μας πιάνουν από το λαιμό και δεν μας αφήνουν να προχωρήσουμε. Έχουν βάλει το μαχαίρι στον λαιμό μας και επιμένουν τώρα. Είναι τόσο δύσκολο να πουν αυτοί ότι μπορεί να έχει μιαν άλλη άποψη αυτή η χώρα. Να μην της δώσουμε, ένα τράτο, μια παράταση, μια ανάσα;».

1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνάντηση Ελλάδας και Τουρκίας για τα ΜΟΕ στην Αθήνα την ερχόμενη Δευτέρα

Πολιτική / Συνάντηση Ελλάδας και Τουρκίας για τα ΜΟΕ: Συμφωνία για ανταλλαγή επισκέψεων διοικητών μηχανοκίνητων μονάδων

Επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας θα είναι ο πρέσβης Θεοχάρης Λαλάκος και της τουρκικής ο Υφυπουργός Εξωτερικών, πρέσβης Μπουράκ Ακτσαπάρ
NEWSROOM